2ος συνεχόμενος τίτλος για τη Δήμητρα στη Λάρνακα! (pics)

 
2ος συνεχόμενος τίτλος για τη Δήμητρα στη Λάρνακα! (pics)
2ος συνεχόμενος τίτλος για τη Δήμητρα στη Λάρνακα! (pics)
tennisnews team Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 - 12:47

Το καταπληκτικό πέρασμα της Δήμητρας Παύλου από τη Λάρνακα ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες τη Luca Udvardy και κατέκτησε τον 2ο συνεχόμενο τίτλο της σε ITF διοργάνωση!

Δυο απίθανες εβδομάδες είχε η Δήμητρα Παύλου στη Λάρνακα της Κύπρου και στην Herodotou Tennis Academy, όπου κατέκτησε back-to-back τα δυο πρώτα τρόπαιά της στα μονά, στο ITF Juniors Tour.

Η Δήμητρα κέρδισε στον σημερινό τελικό την Ουγγαρέζα Luca Udvardy, No.1 στο ταμπλό και Νο.368 στην παγκόσμια κατάταξη των κοριτσιών U18, με 6-3, 6-2. Θυμίζουμε πως είχε κερδίσει την Udvardy και στο τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας, για την ημιτελική φάση.

H Δήμητρα, η οποία βρίσκεται στο Νο.406 της παγκόσμιας κατάταξης U18 και θα μπει στο Top 400 για πρώτη φορά από βδομάδα, έφτασε τις 8 διαδοχικές νίκες στην Herodotou Tennis Academy της Λάρνακας.

Αυτή την εβδομάδα δεν έχασε σετ σε 4 αναμετρήσεις, κερδίζοντας τη Βρετανίδα Lucy Webber με 6-0, 7-6 (2), την Κύπρια Μαρία Κωνσταντίνου με 6-2, 6-0, τη Βρετανίδα Tabitha Holmes με 6-1, 6-0 και την Udvardy με 6-3, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots