Φιναλίστ η Παύλου στα Σκόπια

 
Δήμητρα Παύλου
Δήμητρα Παύλου
tennisnews team Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 - 1:34

Η Δήμητρα Παύλου δεν κατάφερε να κερδίσει ακόμα έναν τίτλο - τον 3ο συνεχόμενο που διεκδικούσε - στο Skopje Open, ολοκληρώνοντας την πολύ καλή εβδομάδα της με ήττα στον τελικό της διοργάνωσης της ITF.

Η Παύλου ηττήθηκε στον τελικό της Κυριακής από τη Βουλγάρα Denislava Glushkova, No.1 στο ταμπλό και Νο.185 στην παγκόσμια κατάταξη των κοριτσιών U18 της ITF, με 6-2, 6-1.

Η 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο.309 της παγκόσμιας κατάταξης στα 18άρια, πέτυχε 4 νίκες την εβδομάδα αυτή στα Σκόπια, αποκλείοντας κατά σειρά τις Simona Angelova (6-2, 6-4), Gabriela Miteva (6-3, 6-4), Jana Stojanova (6-2, 6-0) και Θεοδώρα Χαντάβα (6-3, 6-4).

Έφτασε τις 12 διαδοχικές νίκες στο Circuit της ITF πριν ηττηθεί από την Glushkova, καθώς τον προηγούμενο μήνα είχε κερδίσει δυο συνεχόμενα τουρνουά στην Herodotou Tennis Academy της Λάρνακας.

Στο Skopje Open, τουρνουά της Grade 4 κατηγορίας που φιλοξενήθηκε σε χωμάτινα γήπεδα, ήταν φιναλίστ και στο διπλό, μαζί με τη Δέσποινα Μαστροδήμα. Και εκεί την είχε σταματήσει στον τελικό η Glushkova, που έπαιξε με την Τουρκάλα Melisa Senli.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots