Ελληνικοί τελικοί στα Γιάννενα!

 
Θοδωρής Μητσάκος
Θοδωρής Μητσάκος Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021 - 19:25

Τα ελληνόπουλα πρωταγωνίστησαν και σήμερα στα Γιάννενα, όπου και οι δυο τελικοί του μονού στο Ioannina Cup θα είναι ανάμεσα σε αθλητές από τη χώρα μας. Στα κορίτσια στον τελικό μπήκαν η Δήμητρα Παύλου και η Αθηνά Πήττα, ενώ στα αγόρια τον τίτλο θα διεκδικήσουν οι Θοδωρής Μητσάκος και Άνταμ Σταύρακας.

Ήταν μια πολύ καλή μέρα για τα ελληνικά χρώματα σήμερα στα Γιάννενα και στον Ο.Α. Ιωαννίνων, όπου φιλοξενείται αυτή την εβδομάδα το διεθνές τουρνουά της Grade 4 κατηγορίας της ITF, Ioannina Cup.

Η Δήμητρα Παύλου και η Αθηνά Πήττα προκρίθηκαν στον τελικό του μονού κοριτσιών, κάνοντας αμφότερες πολύ καλές εμφανίσεις. Η Παύλου, Νο.1 στο ταμπλό, κέρδισε την Αυστραλή Roisin Gilheany, No.5 στο ταμπλό, με 6-3, 6-3. Η Πήττα, η οποία βρίσκεται στο Νο.7 του ταμπλό, επικράτησε της Βουλγάρας Aleksandra Gabrovska με 6-1, 6-3.

Στον τελικό των αγοριών προκρίθηκαν οι Θοδωρής Μητσάκος και Άνταμ Σταύρακας. Ο Μητσάκος, Νο.1 στο ταμπλό, επικράτησε σε έναν συναρπαστικό ημιτελικό του Ούγγρου Attila Boros, No.4 στο ταμπλό, με 1-6, 6-3, 7-6 (4). Ο Σταύρακας κέρδισε στον άλλον ημιτελικό τον Γιώργο Βάλαρη με 6-0, 6-1 και έφτασε τις 9 διαδοχικές νίκες στις τελευταίες 2 εβδομάδες!

Σήμερα ολοκληρώθηκαν και τα διπλά. Στον τελικό του διπλού αγοριών αγωνίστηκε και ο Ελληνογάλλος Τεό Παπαμαλάμης, μαζί με τον Γάλλο Sascha Grandvincent, αλλά ηττήθηκαν από τον Γάλλο Valentin Faure και τον Ρώσο Grigory Shebekin, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-3, 6-3. Στο διπλό των κοριτισιών πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν οι Roisin Gilheany και Tabitha Holmes.

Δείτε εδώ όλα τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots