Κιλκίς: 12 ελληνικές προκρίσεις στα προημιτελικά

 
Κιλκίς: 12 ελληνικές προκρίσεις στα προημιτελικά
tn team Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021 - 23:22

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο 2ος γύρος των μονών στο Kilkis Cup, με 12 ελληνικές προκρίσεις. Στα προημιτελικά των μονών προκρίθηκαν συγκεκριμένα οι Άρτεμις Ασλανισβίλι, Αθηνά Γρηγοριάδου, Γεωργία Βασιλοπούλου, Βασιλική Τρίγκα, Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, Ανδρομάχη Μπαρμπαγιάννη,  Ηρακλής Καλάνοφ, Άγγελος Αυγέρης, Στέργιος Αχιλλέας Παπαδόπουλος, Βίκτωρ Καλαϊτζής, Αλέξανδρος Βασιλειάδης και Σταύρος Μαστρογαμβράκης.

Η Ασλανισβίλι, Νο.1 στο ταμπλό του μονού κοριτσιών, κέρδισε τη Θεοδώρα Κούσιου με 6-0, 6-3 και θα παίξει στα προημιτελικά με την Κύπρια Εβελίνα Αναστάση, που απέκλεισε τη Σοφία Καλύβα με 6-1, 6-2.

Η Αθηνά Γρηγοριάδου επικράτησε της Ναταλίας Κασσή με 6-0, 6-2 και θα παίξει στη συνέχεια με τη Γεωργία Βασιλοπούλου, που επικράτησε της Έλενας Παλιούρα με 3-6, 6-2, 6-3 σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Η Βασιλική Τρίγκα επιβλήθηκε της Σοφίας Μαρίας Παπαχρήστου με 6-1, 6-2 και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη Νο.3 του ταμπλό, Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, που κέρδισε την Ευτυχία Σαλτίδου με 6-0, 6-1.

Στα προημιτελικά μπήκε και η Ανδρομάχη Μπαρμπαγιάννη, η οποία απέκλεισε την Μαρία Ηρώ Δαφερέρα με 6-0, 6-0. Στα προημιτελικά η Μπαρμπαγιάννη θα αντιμετωπίσει τη Βρετανίδα Allegra Korpanec Davies, No.2 στο ταμπλό, που επικράτησε της Νικολέτας Ανεσιάδου με 6-2, 6-3.

Στο μονό των αγοριών, ο κορυφαίος του ταμπλό Ηρακλής Καλάνοφ, επιβλήθηκε του Αντώνη Κίτσιου με 6-2, 6-1 και θα είναι στα προημιτελικά. Εκεί θα συναντήσει τον Άγγελο Αυγέρη, που πήρε τη νίκη επί του Αριστοτέλη Θεοχάρη με 6-4, 5-7, 7-5.

Ο Στέργιος Αχιλλέας Παπαδόπουλος ξεπέρασε με walkover το εμπόδιο του Ανδρέα Τσιρανίδη και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Πολωνό Marcin Andrzejczak, Νο.6 στο ταμπλό, που κέρδισε τον Οδυσσέα Ράμμο με 7-5, 6-3.

Ο Βίκτωρ Καλαϊτζής επιβλήθηκε του Αναστάση Τραμαντζά με 6-2, 6-2 και θα παίξει με τον Αλέξανδρο Βασιλειάδη για μια θέση στα ημιτελικά, μετά και τη δύσκολη νίκη του τελευταίου επί του Στέφανου Πουρναρόπουλου, με 7-6 (5), 7-5.

Τέλος, ο Σταύρος Μαστρογαμβράκης επικράτησ του Ανδρέα Κουλά με 6-0, 6-1 και θα παίξει στους "8" με τον Ελβετό Luc Wieland, No.2 στο ταμπλό, που κέρδισε τον Νικόλαο Γαβριήλ με 6-2, 6-3.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της ημέρας

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (04/08)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots