Ημιτελικοί με ελληνικό άρωμα στο Κιλκίς

 
Ημιτελικοί με ελληνικό άρωμα στο Κιλκίς
tn team Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 - 7:06

Με πολλές ελληνικές προκρίσεις ολοκληρώθηκαν και οι προημιτελικοί στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενείται στο Κιλκίς. Στα ημιτελικά των μονών θα συνεχίσουν οι Άρτεμις Ασλανισβίλι, Αθηνά Γρηγοριάδου, Βασιλική Τρίγκα, Ηρακλής Καλάνοφ, Στέργιος Αχιλλέας Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Βασιλειάδης και Σταύρος Μαστρογαμβράκης.

Συνεχίζει να προελαύνει στα 16άρια του μονού κοριτσιών η Άρτεμις Ασλανισβίλι, η οποία είναι στο Νο.1 του ταμπλό και κέρδισε την Εβελίνα Αναστάση από την Κύπρο με 6-1, 6-0 για να εξασφαλίσει την είσοδό της στα ημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσει σήμερα την Αθηνά Γρηγοριάδου, που κέρδισε τη Γεωργία Βασιλοπούλου με 6-4, 6-3.

Στον άλλον ημιτελικό η Βασιλική Τρίγκα θα αντιμετωπίσει την Allegra Korpanec Davies. Η Τρίγκα κέρδισε την Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου με 6-4, 6-1 στα προημιτελικά, ενώ η Βρετανίδα Korpanec Davies, Νο.2 στο ταμπλό, επικράτησε της Ανδρομάχης Μπαρμπαγιάννη με 6-2, 6-0.

Στα ημιτελικά του μονού αγοριών U16 και οι 4 ημιφιναλίστ είναι Έλληνες. Ο Ηρακλής Καλάνοφ, Νο.1 στο ταμπλό, επικράτησε του Άγγελου Αυγέρη με 6-4, 6-4 και θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Στέργιο Αχιλλέα Παπαδόπουλο, που πήρε πολύ σπουδαία νίκη με ανατροπή απέναντι στον Πολωνό Marcin Andrzejczak, No.6 στο ταμπλό, με 4-6, 6-2, 6-2.

Στον άλλον ημιτελικό θα αναμετρηθούν Αλέξανδρος Βασιλειάδης και Σταύρος Μαστρογαμβράκης. Ο Σταύρος απέκλεισε το Νο.2 του ταμπλό, τον Ελβετό Luc Wieland, τον οποίο κέρδισε με 7-6 (2), 6-4. Ο Αλέξανδρος απέκλεισε σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι τον Βίκτωρ Καλαϊτζή, με 6-3, 3-6, 6-2.

Και στα διπλά υπάρχει έντονη ελληνική εκπροσώπηση στα ημιτελικά. Στα κορίτσια, στον έναν ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι Ναταλία Κασσή και Μαρία Τσιρώνη με τις Άρτεμις Ασλανισβίλι και Ανδρομάχη Μπαρμπαγιάννη. Στον άλλον ημιτελικό οι Θεοδώρα Κούσιου και Έλενα Παλιούρα θα αντιμετωπίσουν την Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου και τη Βρετανίδα Korpanec Davies.

Στο διπλό των αγοριών, οι Ηρακλής Καλάνοφ και Σταύρος Μαστρογαμβράκης, που είναι στο Νο.1 του ταμπλό, θα παίξουν με τον Κύπριο Μάριο Πραστίτη και τον Ελβετό Luc Wieland, για μια θέση στον τελικό. Στον άλλον ημιτελικό θα είναι οι Πολωνοί Jakub Hrynkiewicz και Wiktor Lewandowski με το Νο.2 δίδυμο του ταμπλό, τον Πολωνό Marcin Andrzejczak και τον Γερμανό Artem Lyapshin.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και το σημερινό πρόγραμμα

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots