Στη τελική ευθεία το Kalymnos Cup 2021

 
Στη τελική ευθεία το Kalymnos Cup 2021
tennisnews team Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021 - 18:55

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες των προημιτελικών στο σημερινό πρόγραμμα της 4ης μέρας στο διεθνές τουρνουά Kalymnos Cup, με πολλές Ελληνικές παρουσίες. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.

Με 4 αγόρια και 3 κορίτσια θα πραγματοποιηθεί η αυριανή μάχη των ημιτελικών στο διεθνές τουρνουά της Καλύμνου. Οι Μαρίνος Καρνιάτης, Ορέστης Γιαννόπουλος, Αλέξανδρος Νούλας και Ιάσων Ρόβας θα διεκδικήσουν τις 2 θέσεις του τελικού των αγοριών, ενώ στα κορίτσια τα 2 εισιτήρια του τελικού θα προσπαθήσουν να πάρουν οι Μαρία Άνδρα, Φωτεινή Νεφέλη Φασουλά και η Λυδία Παναγιωτίδου.

Στο σημερινό πρόγραμμα των αγοριών, ο Μαρίνος Καρνιάτης ήταν ο νικητής στη μάχη με τον Γιώργο Χατζόπουλο, επικράτωντας με 6-1, 6-4, και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Ορέστη Γιαννόπουλο, που κέρδισε τον Κωνσταντίνο Μπιτούνη, με 7-5, 6-3.

Ο άλλος ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των Αλέξανδρο Νούλα -που νίκησε στην 8άδα τον Μάξιμο Κλενιάτη με 6-0, 6-4- και Ιάσονα Ροβά -που ξεπέρασε το εμπόδιο του Ρώσο Ernst Yakubovskiy με 6-4, 6-0.

Στα κορίτσια η Μαρία Άνδρα, νίκησε με 6-0, 6-0, την Γεωργία Τζιώρα και θα βρεθεί απέναντι στην Φωτεινή Νεφέλη Φασουλά, που κέρδισε επίσης με 6-0, 6-0, την Κωνσταντίνα Βολωνάκη.

Ο άλλος ημιτελικός θα διεξαχθεί μεταξύ των Λυδίας Παναγιωτίδου και Tamina Kochta από τη Γερμανία. Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε με 6-0, 6-0, τη Βάλια Βολωνάκη, ενώ η νεαρή Γερμανίδα αθλήτρια την Κατερίνα Ουσταμπασίδου, με 6-2, 6-3.

Στα διπλά αύριο θα ολοκληρωθούν τα ταμπλό, με την Κατερίνα Ουσταμπασίδου και τη Mariia Pryshchepa από την Ουκρανία, να είναι το ένα ζευγάρι που θα βρεθεί στον τελικό, με αντίπαλες τις Φωτεινή Νεφέλη Φασουλά και Λυδία Παναγιωτίδου.

Ο τελικός των αγοριών στα διπλά θα είναι, μεταξύ των Αλέξανδρο Νούλα και Ιάσονα Ροβά, κόντρα στους Μαρίνο Καρνιάτη και Στέλιο Ξενικάκη.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του Kalymnos Cup

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots