Πρωταθλητές Νούλας, Ροβάς και Ουσταμπασίδου στην Κάλυμνο

 
Πρωταθλητές Νούλας, Ροβάς και Ουσταμπασίδου στην Κάλυμνο
tn team Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 - 21:20

Οι Αλέξανδρος Νούλας και Ιάσονας Ροβάς κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό των αγοριών του διεθνούς τουνουά της Καλύμνου, ενώ πρωταθλήτρια στο διπλό των κοριτσιών αναδείχθηκε η Κατερίνα Ουσταμπασίδου.

Ολοκληρώθηκαν σήμερα τα διπλά, ενώ αύριο ολοκληρώνονται τα μονά στο διεθνές τουρνουά U12 της Tennis Europe της Καλύμνου, Kalymnos Cup.

Η Ουσταμπασίδου μοιράστηκε το court με την Ουκρανή Mariia Pryshchepa και στον σημερινό τελικό κέρδισαν τις Φωτεινή Νεφέλη Φασουλά και Λυδία Παναγιωτίδου με 6-4, 7-6 (8).

Στο διπλό των αγοριών πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Αλέξανδρος Νούλας και Ιάσονας Ροβάς, που πέρασαν με walkover το εμπόδιο των Μαρίνου Καρνιάτη και Στέλιου Ξενικάκη.

Ο Αλέξανδρος Νούλας θα παίξει και στον τελικό του μονού, μετά τη νίκη του επί του Ιάσονα Ροβά με 6-3, 6-1. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Ορέστη Γιαννόπουλο, που ξεπέρασε τον άτυχο Μαρίνο Καρνιάτη, που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει με τραυματισμό στον άλλον ημιτελικό, παρότι ήταν μπροστά με 6-4, 2-1.

Στο μονό των κοριτσιών, η Μαρία Άνδρα επικράτησε της Φωτεινής Νεφέλης Φασουλά με 6-4, 2-6, 10-7 σε έναν πολύ καλό ημιτελικό και προκρίθηκε στον τελικό. Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Γερμανίδα Tamina Kochta, που κέρδισε τη Λυδία Παναγιωτίδου με 6-1, 6-0 στον άλλον ημιτελικό.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του Kalymnos Cup

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots