Φιναλίστ στη Βουλγαρία η Χατζηαβραάμ

 
Ελένη Χατζηαβραάμ
Ελένη Χατζηαβραάμ
tn team Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 - 18:14

Τη 2η θέση στο διπλό πήρε η Ελένη Χατζηαβραάμ, στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενήθηκε στο Pazardzhik της Βουλγαρίας.

Η Χατζηαβραάμ μοιράστηκε το court με την Καναδή Nikol Kedun και πήραν μαζί τη 2η θέση στο διπλό, στο Bulgaria Cup 11, που διεξήχθη στα χωμάτινα γήπεδα του Tennis Center Favorit, στην πόλη Pazardzhik της Βουλγαρίας.

Η Χατζηαβραάμ και η Kedun πήραν bye στον 1ο γύρο και έπαιξαν απευθείας στα προημιτελικά, όπου κέρδισαν τις Βουλγάρες Deya Nedkova και Kalina Simeonova με 6-2, 6-3. Στα ημιτελικά έδωσαν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Βουλγάρα Valeria Garnevska και τη Ρωσίδα Milana Konovalova, τις οποίες κέρδισαν με 7-6 (2), 4-6, 13-11.

Στον τελικό, το ελληνοκαναδικό δίδυμο δεν τα κατάφερε σε ακόμα ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, γνωρίζοντας την ήττα από τις Βουλγάρες Andrea Ivanova και Galena Krastenova, με 6-4, 7-5.

Η 13χρονη Ελληνίδα τενίστρια έπαιξε και στο ταμπλό του μονού, όπου έκανε έναν καλό αγώνα αλλά δεν την εγκατέλειψαν οι δυνάμεις της στα δυο τελευταία σετ και δεν απέφυγε την ήττα από την Andrea Ivanova, με 2-6, 6-2, 6-3.

Στο τουρνουά της Βουλγαρίας αγωνίστηκε και ο Θωμάς Ζησάκος, ο οποίος έπαιξε στα προκριματικά του μονού στα αγόρια U14, όπου γνώρισε την ήττα από τον Βούλγαρο Brayan Dimov, με 1-6, 6-3, 10-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots