Μέχρι τα ημιτελικά η Σμυρίδου

 
Χρυσή Σμυρίδου
Χρυσή Σμυρίδου
tennisnews team Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 - 18:37

Μια πολύ καλή εβδομάδα είχε η Χρυσή Σμυρίδου στα Τίρανα της Αλβανίας, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe, Aloe Vera Albania Cup U14.

Η Σμυρίδου ήταν στο Νο.2 του ταμπλό της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe, και αγωνίστηκε με bye στον 2ο γύρο, όπου κέρδισε την Ιταλίδα Aurora Gibellieri με 6-4, 6-4.

Στη συνέχεια κέρδισε και την Ιταλίδα Bianca Cascia με 6-4, 6-1, για να μπει στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Εκεί ηττήθηκε από μια άλλη Ιταλίδα, την Angelica Sara, με 2-6, 7-6 (7), 6-3, σε έναν αγώνα που είχε ευκαιρίες για να κερδίσει και στα δυο σετ.

Στο μονό των κοριτσιών στο τουρνουά των Τιράνων αγωνίστηκαν ακόμα η Δέσποινα Κοσκινά, που έφτασε ως τα προημιτελικά, η Αντωνία Κουσίου και η Φωτεινή Καφέ, που έφτασαν έως τον 2ο γύρο, καθώς και η Ισαβέλλα Σκαλιώτη, που έμεινε εκτός 2ου γύρου.

Στο μονό των αγοριών, ο Κωνσταντίνος Στεφανίδης κέρδισε τον Salidin Rama με 2-6, 7-6 (6), 7-6 (3) έπειτα από συναρπαστική μάχη, καθώς και τον Σέρβο Marko Savija, No.6 στο ταμπλό, με 4-6, 7-6 (2), 6-2, για να προκριθεί στα προημιτελικά, όπου γνώρισε την ήττα από τον Pavel Vysotin με 0-6, 0-6.

Στον 2ο γύρο έφτασε ο Δημήτρης Μελισσόγλου, που απέκλεισε τον Ιταλό Matteo Crocifisso Giuliano με 6-3, 6-2, αλλά ηττήθηκε στη συνέχεια από τον κορυφαίο του ταμπλό, Marko Dragovic από το Μαυροβούνιο (1-6, 0-6), ενώ εκτός 2ου γύρου έμειναν οι Ιάσονας Λύκος, Γεράσιμος Αρβανιτάκης, Χρυσάφης Παλάζης και Νικόλας Ζάχος.

Τέλος, στα διπλά ξεχώρισε η προσπάθεια της Φωτεινής Καφέ και της Αντωνίας Κουσίου, που κέρδισαν την Ισαβέλλα Σκαλιώτη και την Ιταλίδα Aurora Gibellieri με 6-0, 6-0, για να μπουν στα ημιτελικά. Εκεί ηττήθηκαν από τις Ρωσίδες Anna Arkhipova και Alina Botasheva, με 6-2, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots