Ολοκληρώθηκε ο 1ος γύρος στη Μυτιλήνη

 
Ολοκληρώθηκε ο 1ος γύρος στη Μυτιλήνη
tennisnews team Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 - 21:23

Για 4η συνεχόμενη μέρα πραγματοποιήθηκαν αγώνες στο Juniors Τουρνουά κατηγορίας G5 στη Μυτιλήνη, όπου στο σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του 1ου γύρου στα κυρίως ταμπλό.

Το Lesvos Tennis Club φιλοξενεί το Mytilene Junior Cup 2021, στο οποίο συμμετέχουν πολλοί νεαροί Έλληνες τενίστες.

Στα αγόρια, την πρόκριση τους στον 2ο γύρο πήραν, ο Γεώργιος Χαϊδεμένος (Νο.5 του ταμπλό), ο Χρήστος Γκλαβάς και ο Ανδρέας Λοϊζάς.

Εκτός συνέχειας έμειναν ο Ανάργυρος Παναγιώτου, ο Σταύρος Μαστρογαμβράκης, ο Δημήτριος Γούτας, ο Νικόλαος Σφυράκης (Νο.8 του ταμπλό), ο Βλαντιμίρ Χολμπάν, ο Αναστάσης Μανδαλενάκης, ο Αχιλλέας Ραφαήλ Κουρασίδης (Νο.7 του ταμπλο), ο Νικόλαος Μπακιρτζής, ο Ανδρεάς Πολυχρονόπουλος, ο Δημήτρης Μιχαήλ Βαγιωνάς και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντέλος.

Στο ταμπλο των κοριτσιών, στον 2ο γύρο προκρίθηκαν η Ελενη Λαζαρίδου -με bye- ως Νο.1 του ταμπλό, η Αθηνά Γρηγοριάδου, η Νικολέτα Παρετζόγλου, η Νικόλ Νικολή, η Σοφία Μαρία Παπαχρήστου, η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, η Στυλιανή Ρουσσοπούλου (Νο.5 του ταμπλό), η Γεωργιάνα Στράτη, η Μαριάνθη Χριστοφορίδου, η Ειρήνη Μαρία Τσακίρη, η Αλεξάνδρα Μάγια, και η Δέσποινα Μαστροδήμα -με bye- ως Νο.2 του ταμπλό.

Την πρόκριση δε κατάφεραν να πάρουν, η Τατιάνα Έλενα Γιτοπούλου, η Μαρία Τσιρώνη, η Σωτηρία Κάτσαλη και η Αγγελική Ευθυμίου.

Δείτε αναλυτικά τα ταμπλό και το αυριανό πρόγραμμα (22/09) του Mytilene Juniors Cup 2021.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots