Καλή παρουσία για τον Μιχαλακόπουλο στο Παραλίμνι

 
Άλκης Μιχαλακόπουλος
Άλκης Μιχαλακόπουλος
tn team Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 - 14:50

Ο Άλκης Μιχαλακόπουλος τα πήγε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα στο τουρνουά για τα 14άρια της Tennis Europe που φιλοξενείται στο Παραλίμνι της Κύπρου, φτάνοντας μέχρι την προημιτελική φάση στα μονά.

Ο Μιχαλακόπουλος, που είναι μόλις 12 ετών, κέρδισε στην πρεμιέρα του στο τουρνουά του Παραλιμνίου τον Γάλλο qualifer, Romeo Chapon, με 6-3, 6-4. Στον 2ο γύρο απέκλεισε τον Κύπριο Αχιλλέα Μακρή, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.242 στα 14άρια στην Ευρώπη.

Σήμερα έδωσε έναν ακόμα δύσκολο αγώνα ο μικρός αθλητής της ακαδημίας του Φοίβου Μιχαλόπουλου, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ιταλό Pietro Verno, No.8 στο ταμπλό, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-1, 7-6 (5).

Στο κυρίως ταμπλό των αγοριών αγωνίστηκε και ο Κωνσταντίνος Μπουκουβάλας, ο οποίος είχε ηττηθεί από τον Γάλλο George Howard με 6-3, 6-1 στα προκριματικά, αλλά μπήκε στον 1ο γύρο ως lucky loser, δίνοντας ένα πολύ δυνατό ματς με τον Κύπριο Μάριο Πραστίτη, Νο.3 στο ταμπλό, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-3, 6-1.

Στα προκριματικά αγωνίστηκαν ακόμα οι Χάρης Ραφαήλ Μοτίτης, Κωνσταντίνος Μπούλης και Ιωσήφ Ρομπόλης, που δεν κατάφεραν να μπουν στο κυρίως ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots