Ελληνική συμμετοχή στο Orange Bowl στις ΗΠΑ

 
Ελληνική συμμετοχή στο Orange Bowl στις ΗΠΑ
tn team Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021 - 12:15

Η Ιφιγένεια Καυκά εκπροσώπησε τα ελληνικά χρώματα την εβδομάδα που πέρασε, σε ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά juniors στον κόσμο, το ιστορικό Orange Bowl στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις και πετυχαίνοντας συνολικά 3 νίκες.

Στο Μαϊάμι των ΗΠΑ βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα η αθλήτρια του Α.Ο.Α. Φιλοθέης, Ιφιγένεια Καυκά, συνοδευόμενη από τον Ιάσονα Βλαβιανό του Α.Ο.Α. Παπάγου, συμμετέχοντας στο διεθνούς φήμης Orange Bowl International Tennis Championship εκπροσωπώντας επάξια τα ελληνικά χρώματα.

Ξεκίνησε από τα προκριματικά στο ταμπλό στα 16άρια των κοριτσιών, όπου μπήκε ως No.4 του ταμπλό και πήρε bye για τον 2ο γύρο. Εκεί κέρδισε την Αμερικανίδα Victoria Mattos με 6-4, 6-1, καθώς και την επίσης Αμερικανίδα Sabrina Lin με 6-3, 6-4, για να εξασφαλίσει την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό.

Εκεί έφτασε σε μια πολύ καλή νίκη απέναντι στην Αμερικανίδα Arina Oreschenkova, με 6-1, 2-6, 6-4, για να μπει στις "32" καλύτερες της πολύ δυνατής διοργάνωσης.

Στη φάση των "32", τη σταμάτησε η Ιταλίδα Vittoria Paganetti, που την κέρδισε με 6-2, 6-1 σε ένα πολύ πιο κλειστό ματς απ' όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, με πολλά γεμάτα games.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots