Στο Les Petits As o Μεσσής

 
Στο Les Petits As o Μεσσής
tn team Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 - 16:44

Ο Ανδρέας Μεσσής αγωνίστηκε στο ιστορικό και πολύ σπουδαίο Les Petits As στο Tarbes της Γαλλίας, στάθηκε πολύ άτυχος όμως αφού αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον πρώτο του αγώνα μετά από 3,5 ώρες μάχης.

Ο Μεσσής βρέθηκε στο Tarbes της Γαλλίας μαζί με τον προπονητή της ακαδημίας του Φοίβου Μιχαλόπουλου, Άκη Αμούτζα, για να αγωνιστεί στο κυρίως ταμπλό της σπουδαίας διοργάνωσης της κατηγορίας των 14 ετών, Les Petits As.

Στον πρώτο του αγώνα αντιμετώπισε τον Ρουμάνο Matei Todoran, No.26 στα 14άρια στην Ευρώπη. Κέρδισε το 1ο σετ και έφτασε κοντά στη νίκη στο 2ο σετ, το οποίο τελικά έχασε στο tie-break με 8-6.

Στο 3ο σετ υπέφερε από μια δυνατή κράμπα στον τετρακέφαλο και μετά από 3 games, τα οποία έχασε και βρέθηκε πίσω με 7-5, 6-7 (6), 0-3, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα. Οι γιατροί τον συμβούλεψαν να μην αγωνιστεί στο διπλό, ενώ αύριο η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί για να δει αν θα αγωνιστεί στο consolation ταμπλό. 

Σε κάθε περίπτωση, ο Ανδρέας έδειξε θετικά δείγματα από το μεγάλο τουρνουά του Tarbes, δείχνοντας πως είναι σε θέση να αγωνιστεί σε αυτό το πολύ υψηλό επίπεδο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots