Τίτλος για την Χατζηαβραάμ στην Ολλανδία

 
Τίτλος για την Χατζηαβραάμ στην Ολλανδία
tn team Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 - 16:13

Η Ελένη Χατζηαβραάμ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Hoofddorp της Ολλανδίας και στο διπλό του Arnolduspark Tennis Europe Junior Tour στην κατηγορία των 14 ετών.

Η Χατζηαβραάμ και η Βελγίδα συμπαίκτριά της, Marilyn Van Brempt, ολοκλήρωσαν σήμερα τη φανταστική τους εβδομάδα στο Hoofddorp της Ολλανδίας, πόλη που βρίσκεται κοντά στο Άμστερνταμ, κερδίζοντας στον τελικό τις κορυφαίες του ταμπλό, τη Νίνα Ανδρόνικου από την Κύπρο και την Λιθουανή Mile Cibulskyte, με 7-6 (1), 4-6, 11-9.

Σ' αυτό τον αγώνα έχασαν και για 1η φορά σετ στο τουρνουά οι Χατζηαβραάμ και Van Brempt, που στα τρια πρώτα παιχνίδια τους έφεραν φανταστικά αποτελέσματα.

Στον 1ο γύρο κέρδισαν τις Ολλανδές Sophie Ray και Antonia Stoyanov με 6-1, 6-1, στα προημιτελικά τη Βελγίδα Romy De Baene και την Ολλανδή Mia Woo με 6-2, 6-4 και στα ημιτελικά τις Βελγίδες Valentine Coussens και Luka Van Cotthem, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-0, 6-4.

Αυτός ήταν ο 3ος τίτλος σε τουρνουά της Tennis Europe για τη νεαρή Καβαλιώτισσα αθλήτρια, που είχε κερδίσει άλλους δυο τίτλους σε U14 διοργανώσεις στα διπλά το 2021, στο Μπουργκάς και στα Σκόπια.

Και στο μονό της ολλανδικής διοργάνωσης είχε μια καλή πορεία η Χατζηαβραάμ, η οποία κέρδισε τις Venna Land με 6-4, 6-0 και Antonia Stoyanov με 0-6, 6-4, 7-5, για να προκριθεί στα προημιτελικά. Εκεί τη σταμάτησε η Ρωσίδα Alina Sogomonyan, No.3 στο ταμπλό, που την κέρδισε με 6-2, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots