Το σήκωσε η Παναγιωτίδου στο διπλό

 
O Αλέξανδρος Αυγέρης, η Λυδία Παναγιωτίδου και ο Ιορδάνης Χατζηνικολάου
O Αλέξανδρος Αυγέρης, η Λυδία Παναγιωτίδου και ο Ιορδάνης Χατζηνικολάου
tn team Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 - 15:53

Η Λυδία Παναγιωτίδου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο διπλό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στα 12άρια που φιλοξενείται στη Λεμεσό, ενώ αύριο θα διεκδικήσει τον τίτλο και στο μονό. Τη 2η θέση πήραν στα αγόρια οι Ιορδάνης Χατζηνικολάου και Ράφα Παγώνης.

Η Λυδία Παναγιωτίδου κατέκτησε το πρώτο από τα δυο τρόπαια που διεκδικεί στο Famagusta Tennis Club της Λεμεσού αυτή την εβδομάδα, για το διεθνές πρωτάθλημα της Tennis Europe U12 2ης κατηγορίας, Famagusta Tennis Cup U12 G2.

Στον τελικό του διπλού, που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, η Λυδία και η Ρουμάνα Alexia Maria Brabete, επικράτησαν των Ρουμάνων Sandra Ciobica και Sofia-Maria Nakov, με 6-0, 6-3.

Η αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, η οποία βρίσκεται στο Νο.1 της χώρας μας στα 12άρια, κέρδισε τον 2ο τίτλο της σε διοργάνωση της Tennis Europe, έχοντας κερδίσει τον 1ο στις αρχές της χρονιάς και πάλι στο διπλό, στο τουρνουά της 1ης κατηγορίας του Boulogne-Billancourt στη Γαλλία.

Αύριο θα διεκδικήσει και τον 1ο τίτλο της στα μονά σε Tennis Europe, καθώς θα παίξει στον τελικό ενάντια στη Nakov.

Ελληνικό ενδιαφέρον είχε και ο τελικός του διπλού αγοριών, όπου οι Πολωνοί Olivier Krupa και Milosz Szczypka επικράτησαν μετά από μεγάλη μάχη των Ιορδάνη Χατζηνικολάου και Ράφα Παγώνη με 6-4, 6-7 (5), 10-8.

Πήραν τη 2η θέση οι δυο Έλληνες παίκτες, που έδειξαν μια πολύ καλή εικόνα, πάλεψαν ως το τέλος και έχασαν στις λεπτομέρειες αυτόν τον τίτλο.

Θυμίζουμε πως ο Ράφα Παγώνης ηττήθηκε με αντίστοιχο τρόπο από τον Krupa στα ημιτελικά του μονού σήμερα, ενώ στα ημιτελικά του μονού έφτασε και ο Αλέξανδρος Αυγέρης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots