5 Ελληνόπουλα στους ημιτελικούς στην Πάτρα

 
5 Ελληνόπουλα στους ημιτελικούς στην Πάτρα
tn team Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 15:47

Στα ημιτελικά του διεθνούς τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενείται στην Πάτρα θα συνεχίσουν οι Νίκος Μπικής, Ιορδάνης Χατζηνικολάου, Ράφα Παγώνης, Λυδία Παναγιωτίδου και Βασιλική Λιαγκριδώνη. Δείτε τα αποτελέσματα της ημέρας, καθώς και το αυριανό πρόγραμμα.

Ξεκίνησε σήμερα η νοκ άουτ φάση των μονών στο Patras Junior, το διεθνές τουρνουά της Tennis Europe στα 12άρια που φιλοξενείται στα γήπεδα της Α.Ε.Τ. Νίκη Πατρών.

Στα κορίτσια, στα ημιτελικά προκρίθηκαν η Λυδία Παναγιωτίδου και η Βασιλική Λιαγκριδώνη, οι οποίες μπορούν να συναντηθούν μόνο στον τελικό.

Η Παναγιωτίδου, Νο.1 στην κατάταξη της Ελλάδας στα 12άρια, επικράτησε της Χαράς Ζήνα με 6-0, 6-1 και θα παίξει αύριο με τη Βρετανίδα Hermione Korpanec Davies για μια θέση στον τελικό. Η Korpanec Davies κέρδισε μετά από ένα συναρπαστικό ματς την Χριστιάνα Χριστοπούλου με 6-3, 4-6, 10-8.

Η Λιαγκριδώνη με τη σειρά της επικράτησε της Αργυρώς Αρτσίτα με 6-1, 6-2 και προκρίθηκε επίσης στα ημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Ρωσίδα Aleksandra Barmicheva, που κέρδισε την Ιταλίδα Isabella Johri με 6-0, 6-0.

Στο τουρνουά των αγοριών, ο Νίκος Μπικής επιβλήθηκε του Αμερικανού Camelot Carnello με 6-3, 6-1 και θα παίξει στα ημιτελικά με τον Ιορδάνη Χατζηνικολάου, που κέρδισε σε ένα πολύ κλειστό ματς τον Ελληνοσουηδό Σπυρίδων Σιούτα, με 3-6, 7-5, 10-5.

Στα ημιτελικά προκρίθηκε και ο Ράφα Παγώνης, που κέρδισε τον Γιάννη Μοτσάκο με 6-3, 6-2. Ο Παγώνης θα αντιμετωπίσει αύριο τον Γερμανό Lucas Ariel Herrera Sanchez για μια θέση στον τελικό, μετά τη δύσκολη νίκη του τελευταίου επί του Κωνσταντίνου Λαμπράκη με 6-4, 4-6, 10-4.

Στα ημιτελικά των διπλών, προκρίθηκαν οι Θάνος Χαιρόπουλος και Ράφα Παγώνης, που κέρδισαν τους Ιορδάνη Χατζηνικολάου και Γεράσιμο Κουτσογιώργο με 6-0, 6-1. Χαιρόπουλος και Παγώνης θα αντιμετωπίσουν στον αυριανό ημιτελικό τους Camelot Carnello και Σπυρίδων Σιούτα, που κέρδισαν τους Ηλία Γκολφινόπουλο και Μάξιμο Καραγιαννόπουλο με 6-1, 6-4.

Στον άλλον ημιτελικό θα παίξουν οι Κύπριοι Μιχαήλ Άγγελος Βραχίμης και Βασίλης Βραχίμης, οι οποίοι κέρδισαν τους Χριστόφορο Καρούσο και Γιάννη Μοτσάκο με 6-0, 6-4, με τους Ronan Doyle και Herrera Sanchez, που απέκλεισαν πολύ δύσκολα τους Ζαχαρία Μάριο Παπαλουκά και Στέλιο Ξενικάκη με 6-3, 2-6, 10-6.

Στα κορίτσια, η Λυδία Παναγιωτίδου και η Κύπρια Άντρεα Γεωργίου Παπακυριακού, Νο.1 στο ταμπλό, κέρδισαν τις Χριστιάνα Χριστοπούλου και Ιωάννα Ξυδά με 6-0, 6-0. Θα παίξουν στα ημιτελικά με τις Aleksandra Barmicheva και Maryia Magro, που κέρδισαν σε ένα πολύ κλειστό ματς τις Μαρία Καζολέα και Κωνσταντίνα Βολονάκη, με 6-3, 5-7, 10-7.

Στα ημιτελικά προκρίθηκα και η Διόνη Κουκούλη, η οποία παίζει μαζί με την Korpanec Davies και κέρδισαν τις Βασιλική Λιαγκριδώνη και Έλενα Ταρασιάδη με 6-1, 6-1. Κουκούλη και Korpanec Davies θα αντιμετωπίσουν αύριο τη Γερμανίδα Henriette Ante και τη Ρουμάνα Sara Nicole Lupu, που κέρδισαν τις Ελένη Δέσποινα Καραγιάννη και Ελευθερία Παπαχρήστου με 6-2, 6-1.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots