2ος συνεχόμενος τίτλος για τον Παγώνη

 
Ράφα Παγώνης
Ράφα Παγώνης
tn team Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 16:24

Μετά την Πάτρα, ο Ράφα Παγώνης κατέκτησε τον τίτλο και στην Πτολεμαΐδα, κάνοντας το 2 στα 2 στα ελληνικά τουρνουά της Tennis Europe στα 12άρια. Νικητές στο διπλό οι Αλέξανδρος Αυγέρης και Κωνσταντίνος Λαμπράκης.

Ο Παγώνης έκανε το 2 στα 2 σε Πάτρα και Πτολεμαΐδα, κερδίζοντας στον σημερινό τελικό του Ptolemaida Juniors τον Γιάννη Μοτσάκο με 6-4, 6-2.

Ο 11χρονος αθλητής του Ο.Α. Γλυφάδας δεν έχασε κανένα σετ όλη την εβδομάδα, κερδίζοντας στη φάση των ομίλων τους Γεράσιμο Κουτσογιώργο με 7-5, 6-1, Χριστόφορο Αθηνάκη με 6-0, 6-0 και Γιώργο Αποστολάκη με 6-2, 6-0. Στα προημιτελικά κέρδισε τον Κωνσταντίνο Λαμπράκη με 6-2, 6-0 και στα ημιτελικά τον Θάνο Χαιρόπουλο με 6-0, 6-1.

Έφτασε τις 12 διαδοχικές νίκες στα μονά, ενώ αυτός ήταν ο 2ος τίτλος του στο junior tour της Tennis Europe.

Στο διπλό ο Παγώνης ήταν φιναλίστ, μαζί με τον συμπαίκτη του Ιορδάνη Χατζηνικολάου.

Πρωταθλητές ήταν οι Αλέξανδρος Αυγέρης και Κωνσταντίνος Λαμπράκης, που κέρδισαν τους Παγώνη και Χατζηνικολάου με 6-3, 6-2 και πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρώτου τους τίτλου σε διοργάνωση της Tennis Europe.

Στα κορίτσια, πρωταγωνίστρια ήταν η Λυδία Παναγιωτίδου, η οποία κατέκτησε τον τίτλο στο μονό και στο διπλό, μαζί με τη Ρουμάνα Alexia Maria Brabete.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα του Ptolemaida Juniors

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots