Ήττες για τις Εθνικές μας στα 14άρια στο Summer Cups

 
Ήττες για τις Εθνικές μας στα 14άρια στο Summer Cups
tn team Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 18:04

Δεν τα κατάφεραν οι Εθνικές μας ομάδας στα 14άρια στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Summer Cups, στις πολύ δύσκολες προκλήσεις που αντιμετώπισαν την 1η μέρα των αγώνων.

Η Εθνική ομάδα των αγοριών U14 αγωνίζεται στη Βαλένθια της Ισπανίας, όπου φιλοξενείται η Ζώνη Δ' του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Summer Cups.

Εκεί αντιμετώπισε την πολύ δυνατή Σουηδία, από την οποία ηττήθηκε σήμερα με 3-0. Ο Οδυσσέας Γελαδάρης ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι από τον Linus Andersson με 4-6, 4-6, ενώ σε ένα επίσης πολύ κλειστό παιχνίδι, ο Ανδρέας Μεσσής γνώρισε τη ήττα από τον Victor Ryden με 6-2, 2-6, 4-6. Στο διπλό, Γελαδάρης και Άλκης Μιχαλακόπουλος ηττήθηκαν από τους Andersson και Filip Hesser με 4-5 (5), 1-4.

Η ομάδα μας, που είναι στη Βαλένθια με αρχηγό αποστολής τον Δημήτρη Μίζιο, έμεινε εκτός 4άδας στο τουρνουά και θα παίξει τις επόμενες μέρες για τις θέσεις 5-8. Αύριο θα αντιμετωπίσει τη Νορβηγία.

Στη Slobozia της Ρουμανίας φιλοξενείται το τουρνουά της Ζώνης Δ' του European Summer Cups U14 των κοριτσιών, όπου μετέχει και η Ελλάδα. Τα κορίτσια μας, με αρχηγό αποστολής τον Μιχάλη Αδαλόγλου, ηττήθηκαν σήμερα με 3-0 από την πανίσχυρη Μεγάλη Βρετανία.

Στο πρώτο παιχνίδι η Δέσποινα Κοσκινά ηττήθηκε από τη Mika Stojsavljevic (Νο.32 στα 14άρια στην Ευρώπη) με 1-6, 2-6, ενώ στο δεύτερο ματς των μονών η Μυρτώ Πρωιμάκη γνώρισε την ήττα από την Arabella Loftus (Νο.22 στα 14άρια στην Ευρώπη) με 3-6, 1-6. Στο διπλό, οι Isabelle Britton και Stojsavljevic κέρδισαν τις Ελένη Χατζηαβραάμ και Πρωιμάκη με 6-3, 6-4.

Η ελληνική ομάδα έμεινε εκτός ημιτελικών στο τουρνουά και θα συνεχίσει στο consolation ταμπλό, για τις θέσεις 5-8. Αύριο θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots