European Summer Cups: Οι κλήσεις των Εθνικών ομάδων U12

 
European Summer Cups: Οι κλήσεις των Εθνικών ομάδων U12
© tennisnews.gr
tn team Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 - 9:45

Γνωστοποιήθηκαν οι παίκτες και οι παίκτριες που θα κληθούν στις Εθνικές ομάδες U12 και θα φορέσουν το εθνόσημο, εκπροσωπόντας τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Summer Cups στο τέλος του μήνα.

Ανακοινώθηκαν οι κλήσεις των Εθνικών ομάδων αγοριών και κοριτσιών U12, που θα αγωνιστούν στο τέλος του μήνα (21-24 Ιουλίου), στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Tennis Europe "Summer Cups". Πρόκειται για τους 3 κορυφαίους και τις 3 κορυφαίες στις Εθνικές κατατάξεις της ΕΦΟΑ στα 12άρια.

O Αλέξανδρος Αυγέρης, Νο.1 στην κατάταξη της Ελλάδας στα 12άρια, αγωνίζεται στον Α.Ο.Α. Αμπελ. Μελεμένης και έχει προπονητή τον Κώστα Αυγέρη. Ο Ράφα Παγώνης, ο οποίος αγωνίζεται στον Ο.Α. Γλυφάδας και προπονείται με τον Παντελή Μοσχούτη, βρίσκεται στο Νο.2 της χώρας μας στα 12άρια, ενώ ο Γιάννης Μοτσάκος, Νο.3 στη χώρα μας στα 12άρια, αγωνίζεται στον Γ.Ο. Περιστερίου Παλάσκας.

Στα κορίτσια στα 12άρια στο Νο.1 είναι η Λυδία Παναγιωτίδου του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, η οποία προπονείται με τη μητέρα της Μαρία Παυλίδου και τον πατέρα της Σάββα Παναγιωτίδη. Στο Νο.2 είναι η Δανάη Μαργαρίτη που προπονείται με τον Παντελή Μοσχούτη και αγωνίζεται στον Α.Ο.Α. Ηλιούπολης, ενώ στο Νο.3 είναι η Κρίστυ Χριστοπούλου του Σ.Α. Μεσσήνης, με προπονητή τον πατέρα της, Χρήστο Χριστόπουλο.

Οι κλήσεις για τις Εθνικές μας ομάδες στο European Summer Cups:

Αγόρια U12
Αλέξανδρος Αυγέρης
Ράφα Παγώνης
Γιάννης Μοτσάκος

Κορίτσια U12
Λυδία Παναγιωτίδου
Δανάη Μαργαρίτη
Κρίστυ Χριστοπούλου

Τα αγόρια θα αγωνιστούν στη Ζώνη Β' της προκριματικής φάσης, που θα γίνει στην Ντιζόν της Γαλλίας από τις 21 έως τις 24 Ιουλίου. Τα κορίτσια θα αγωνιστούν στη Ζώνη Γ' του αντίστοιχου τουρνουά, που θα φιλοξενηθεί στην Μπρέσια της Ιταλίας τις ίδιες μέρες.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που θα φορέσουν για πρώτη φορά το εθνόσημο και ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες μας!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots