Ζευγάρωσε τις νίκες της στο Klosters η Παύλου

 
Ζευγάρωσε τις νίκες της στο Klosters η Παύλου
tn team Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 2:04

Η Δήμητρα Παύλου ζευγάρωσε τις νίκες της για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που φιλοξενείται στο Klosters της Ελβετίας και προκρίθηκε στις "32" καλύτερες του μεγάλου τουρνουά. Στο διπλό, η Δήμητρα δεν θα συνεχίσει την πορεία της μαζί με τη Μιχαέλα Λάκη.

Μετά από μια μεγάλη μάχη με την Σλοβάκα Nina Vargova, η Δήμητρα Παύλου πήρε τη νίκη με 4-6, 6-0, 7-6 (3) και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 18 ετών, που διοργανώνεται από την ITF στο Klosters της Ελβετίας.

Ήταν η 2η νίκη για την Παύλου, που είναι η μόνη Ελληνίδα που συνεχίζει στο μεγάλο τουρνουά της Ελβετίας. Στον 1ο γύρο η 18χρονη Ελληνίδα είχε κερδίσει την Λιθουανή Emilija Tverijonaite με 7-6 (7), 4-6, 6-2.

Σήμερα η Παύλου θα διεκδικήσει μια θέση στην τελική 16άδα της χωμάτινης διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας την Ολλανδέζα Isis Louise Van den Broek, Νο.83 στην παγκόσμια κατάταξη κάτω των 18.

Η Παύλου αγωνίστηκε και στο διπλό χθες, μαζί με την άλλη Ελληνίδα που βρίσκεται στο Klosters, τη Μιχαέλα Λάκη. Για τον 1ο γύρο, οι δυο αθλήτριές μας ηττήθηκαν από τις Σλοβένες Pia Marija Rebec και Lara Smejkal, με 6-4, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots