Στη Γερμανία Νούτσου και Παρασκευοπούλου

 
Στελίνα Νούτσου
Στελίνα Νούτσου
tn team Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - 9:29

Στο Waiblingen της Γερμανίας αγωνίστηκαν αυτή την εβδομάδα η Στελίνα Νούτσου και η Χρυσούλα Παρασκευοπούλου, οι οποίες έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά στο διπλό της διοργάνωσης της Tennis Europe.

Στο δυνατό τουρνουά 2ης κατηγορίας στα 14άρια συμμετείχαν αυτή την εβδομάδα οι Στελίνα Νούτσου και Χρυσούλα Παρασκευοπούλου.

Οι δυο Ελληνίδες έπαιξαν και στα δυο ταμπλό της χωμάτινης διοργάνωσης. Στα διπλά έπαιξαν μαζί και έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά, παίρνοντας bye για τον 2ο γύρο, όπου νίκησαν τις Γερμανίδες Livia Ackermann και Thea Iffland με 6-1, 6-1.

Στα προημιτελικά ηττήθηκαν από δυο άλλες Γερμανίδες Emilia Carlotta Brune και Tatiana Miriam Cantos Siemers, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-2, 7-5.

Στο μονό η Νούτσου πέτυχε 2 νίκες και έφτασε μέχρι τη φάση των "16". Στην πρεμιέρα της κέρδισε τη Γερμανίδα Franziska Eul με 6-1, 6-1, ενώ στον 2ο γύρο επικράτησε της Ιταλίδας Anna De Angelis με 6-3, 6-0. Στον 3ο γύρο ηττήθηκε από την Ουκρανή Yaryna Muzyka, Νο.8 στο ταμπλό, με 6-2, 6-2.

Καλή προσπάθεια και για τη Χρυσούλα Παρασκευοπούλου, που κέρδισε στην πρώτη της αναμέτρηση τη Γερμανίδα Mia Breuer με 6-2, 6-0, αλλά ηττήθηκε στον 2ο γύρο από μια άλλη Γερμανίδα, τη Νο.14 στο ταμπλό Mariella Thamm, με 6-2, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots