Δυο τίτλοι για τον Πουρναρόπουλο στο Κόσοβο

 
Δυο τίτλοι για τον Πουρναρόπουλο στο Κόσοβο
tn team Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:05

Ο Στέφανος Πουρναρόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του διεθνούς πρωταθλήματος στα 16άρια που έγινε στο Peja στο Κόσοβο, καθώς αναδείχθηκε πρωταθλητής τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά, όπου έπαιξε μαζί με τον Άγγελο Αυγέρη.

Δυο ακόμα τίτλους πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Στέφανος Πουρναρόπουλος, για να φτάσει τους 10 συνολικά σε διοργανώσεις της Tennis Europe, μετά και τη φανταστική εβδομάδα που είχε στο Peja του Κοσόβου.

Ο Έλληνας αθλητής, Νο.113 στην κατάταξη της Tennis Europe στα 16άρια, ήταν στο Νο.3 του ταμπλό και πέρασε με bye στον 2ο γύρο, όπου κέρδισε τον Κοσοβάρο Filip Pavic με 6-3, 6-2.

Στα προημιτελικά κέρδισε επίσης εύκολα τον Σκοπιανό Aleksandar Trifunovski, No.5 στο ταμπλό, με 6-3, 6-0, ενώ στα ημιτελικά απέκλεισε τον Ουκρανό Nikita Bilozertsev, Νο.1 στο ταμπλό, με 6-2, 6-4.

Στον τελικό έπαιξε και με το Νο.2 του ταμπλό, τον Σκοπιανό Amra Huseinovic, κερδίζοντάς τον κι αυτόν χωρίς να χάσει σετ, με 6-3, 6-4.

Ο Πουρναρόπουλος, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής επίσης σε μονά και διπλά στα Κουφάλια πριν μερικές εβδομάδες, ενώ στο Κιλκίς ήταν πρωταθλητής στα διπλά και στην Αριδαία φιναλίστ σε μονά και διπλά, κέρδισε και το διπλό στο Peja, μαζί με τον Άγγελο Αυγέρη.

Οι δυο τους ήταν στο Νο.3 του ταμπλό και πέρασαν με bye στα προημιτελικά και με walkover (εις βάρος των Salidin Rama και Alban Shabani) στα ημιτελικά.

Εκεί απέκλεισαν τους κορυφαίους του ταμπλό, Amar Huseinovic και Aleksandar Trifunovski, με 7-6 (4), 6-3, ενώ στον τελικό κέρδισαν τους Νο.2 του ταμπλό, Nikita Bilozertsev και Pavlo Bodnarchuk, με 7-5, 6-3.

Ο Αυγέρης είχε επίσης καλή πορεία στα μονά, όπου κέρδισε τον Andrej Tasevski με 6-1, 6-1 και τον Skender Katana, No.4 στο ταμπλό, με 6-3, 6-1, για να προκριθεί ως τα ημιτελικά. Εκεί γνώρισε την ήττα από τον Amar Huseinovic, με 6-2, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots