Δυο τελικοί για τη Νούτσου στη Λευκωσία

 
Δυο τελικοί για τη Νούτσου στη Λευκωσία
tn team Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 - 10:32

Με δυο τρόπαια θα επιστρέψει από τη Λευκωσία η Στελίνα Νούτσου, η οποία μετά τον τελικό στα διπλά, πήρε τη 2η θέση και στο μονό της διεθνούς διοργάνωσης της Tennis Europe που φιλοξενήθηκε στο Eleon Tennis Club.

Η Νούτσου έκανε ένα καλό παιχνίδι στον τελικό και διεκδικήσε μέχρι τέλους τον τίτλο, ωστόσο δεν απέφυγε την ήττα από τη Βουλγάρα Kristina Kaneva με 6-7 (6), 6-2, 1-6 και αρκέστηκε στη 2η θέση του τουρνουά. Σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι κρίθηκε στο 1ο σετ, το οποίο πήγε σε tie-break και ήταν αμφίρροπο μέχρι τον τελευταίο πόντο.

Η Ελληνίδα παίκτρια, Νο.1 στο ταμπλό της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe, πέτυχε 4 νίκες αυτή την εβδομάδα στη Λευκωσία, χωρίς να απωλέσει σετ για να φτάσει έως τον τελικό. Στον 1ο γύρο είχε κερδίσει την Κύπρια Μέριλιν Σεραφίδου με 6-0, 6-0, στον 2ο γύρο τη Ρωσίδα Nadezhda Shamenkova με 6-2, 6-3, στα προημιτελικά τη Ρουμάνα Bianca Maria Mihaila με 7-5, 6-1 και στα ημιτελικά την Ιταλίδα Talita Giardi με 6-3, 6-4.

Η Νούτσου ήταν φιναλίστ και στο διπλό των κοριτσιών, όπου αγωνίστηκε μαζί με την Αιμιλία Πάντου. Στον τελικό ηττήθηκαν από την Ιταλίδα Giardi και την Πολωνή Marie Charlotte Monnier με 6-3, 6-3.

Θυμίζουμε, τέλος, πως τον τίτλο στο διπλό των αγοριών της διοργάνωσης του Eleon Tennis Club, είχαν κατακτήσει ο Έκτορας Τσατσάκης με τον Κύπριο Αλέκο Τίμινη, που κέρδισαν στον τελικό τους κορυφαίους του ταμπλό, Matej Liptak και Juliusz Marcin Stanczyk με 6-3, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots