Λευκωσία: Πρωταθλητής ο Τσατσάκης, φιναλίστ Νούτσου και Πάντου

 
Λευκωσία: Πρωταθλητής ο Τσατσάκης, φιναλίστ Νούτσου και Πάντου
tn team Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 - 9:09

Ο Έκτορας Τσατσάκης και ο Αλέκος Τίμινης κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό της διεθνούς διοργάνωσης στα 14άρια που φιλοξενείται στο Eleon Tennis Club της Λευκωσίας. Φιναλίστ στα διπλά των κοριτσιών ήταν η Στελίνα Νούτσου και η Αιμιλία Πάντου, ενώ η Νούτσου προκρίθηκε και στον τελικό των μονών.

Ο Έκτορας Τσατσάκης και ο Κύπριος Αλέκος Τίμινης κέρδισαν στον τελικό του TE U14 Eleon Tennis Club G3 τους κορυφαίους του ταμπλό, Matej Liptak και Juliusz Marcin Stanczyk με 6-3, 6-4.

Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος για τον Έκτορα σε τουρνουά της Tennis Europe. Πριν λίγους μήνες ήταν φιναλίστ στα διπλά ξανά με τον Τίμινη, στο TE U14 Hellenic Bank Masters Tennis Academy και πάλι στη Λευκωσία.

Στο διπλό των κοριτσιών της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe του Eleon Tennis Club, η Talita Giardi και η Marie Charlotte Monnier κέρδισαν τις Στελίνα Νούτσου και Αιμιλία Πάντου με 6-3, 6-3.

Η Νούτσου θα παίξει και στον τελικό του μονού, καθώς κέρδισε μετά από έναν πολύ καλό αγώνα την Ιταλίδα Talita Giardi με 6-3, 6-4. Θα αντιμετωπίσει σήμερα την Kristina Kaneva από τη Βουλγαρία, διεκδικώντας τον πρώτο τίτλο της σε τουρνουά της Tennis Europe.

Στον τελικό του μονού αγοριών, ο Αχιλλέας Μακρής από την Κύπρο, ο οποίος είναι στο Νο.1 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τον Lukian Grau από τη Γερμανία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots