Διπλή επιτυχία της Δήμητρας Κάλλιστρου στην Ολλανδία

 
Διπλή επιτυχία της Δήμητρας Κάλλιστρου στην Ολλανδία
tn team Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 - 11:15

Η Δήμητρα Κάλλιστρου συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο Dutch Bowl, Gendringen της Ολλανδίας, όπου κατέλαβε την 3η θέση σε δυο τουρνουά, στις κατηγορίες κοριτσιών γεννηθέντα το 2012 και το 2013.

Η Κάλλιστρου συμμετείχε σε δυο κατηγορίες στο Dutch Bowl, τουρνουά της σειράς Ten-Pro Global Junior Tour: στα κορίτσια γεννηθέντα το 2013, που είναι η κατηγορία της, αλλά και στη μεγαλύτερη κατηγορία, των κοριτσιών γεννηθέντων το 2012.

Στη μεγαλύτερη κατηγορία, ξεκίνησε με νίκη επί της Βελγίδας Elise Vandeweyer με 6-3, 6-3, για να μπει στη φάση των "16", όπου κέρδισε την Κροάτισσα Lora Milkovic, με 6-3, 6-1. Στα προημιτελικά κέρδισε τη Φινλανδή Pihla Jouhten με 6-2, 6-2 και μπήκε χωρίς χαμένο σετ στα ημιτελικά, όπου ηττήθηκε από την ελληνικής καταγωγής Βελγίδας, Άρτεμη Αναστασιάδη, με 7-6, 6-0.

Να σημειωθεί πως η Αναστασιάδη κέρδισε το τουρνουά, με τα 6 games να είναι τα περισσότερα που έχασε σε κάποιον αγώνα της.

Η Δήμητρα έπαιξε για την 3η θέση του τουρνουά με την Ολλανδέζα Lotte Sterken, την οποία κέρδισε καθαρά, με 6-0, 6-1.

Στο τουρνουά της κατηγορίας του 2013, που είχε μικρότερο ταμπλό, η Δήμητρα κέρδισε στα προημιτελικά τη Φινλανδή Saimi Juvonen με 6-2, 6-2. Στα ημιτελικά ηττήθηκε μετά από πολύ κλειστό παιχνίδι από την Τσέχα Tereza Vychodilova, με 5-7, 6-0, 6-4. Πήρε την 3η θέση με walkover εις βάρος της Γερμανίδας Sara Kralle, που δεν κατέβηκε στο ματς εξαιτίας τραυματισμού.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots