Νικηφόρο ξεκίνημα για την Ουσταμπασίδου στη Γαλλία

 
Η Κατερίνα Ουσταμπασίδου
Η Κατερίνα Ουσταμπασίδου
tn team Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 - 23:41

Στο κορυφαίο τουρνουά της κατηγορίας των 14 ετών της Tennis Europe που γίνεται στη Γαλλία, Tim Essonne, αγωνίζεται η Κατερίνα Ουσταμπασίδου, η οποία ξεκίνησε σήμερα την πορεία της με νίκη. Στη Γαλλία και η Στελίνα Νούτσου.

Η Κατερίνα Ουσταμπασίδου, κέρδισε σήμερα τον πρώτο της αγώνα για το Tim Essonne, απέναντι στη Γαλλίδα Malou Saivaus, με 1-6, 6-3, 6-1.

Για τη φάση των "32" της διοργάνωσης της 1ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe που φιλοξενείται στα indoors γήπεδα του κλαμπ του Essonne στα νότια του Παρισιού, η Ουσταμπασίδου θα αντιμετωπίσει αύριο την Ισπανίδα Carla Vazquez Alcudia, No.3 στο ταμπλό και Νο.16 στην Ευρώπη στην κατηγορία των 14 ετών.

Στο κυρίως ταμπλό του πολύ δυνατού τουρνουά της Γαλλίας συμμετείχε και η Στελίνα Νούτσου, η οποία έδωσε μεγάλη μάχη με τη Γαλλίδα Isaure Bruscia, αλλά δεν απέφυγε την ήττα, με 2-6, 7-6 (2), 6-2.

Την Τετάρτη, Ουσταμπασίδου και Νούτσου θα παίξουν και στο διπλό, όπου είναι στο Νο.8 του ταμπλό, γι' αυτό και προκρίθηκαν απευθείας στον 2ο γύρο. Εκεί θα αντιμετωπίσουν είτε τις Γαλλίδες Romane Morel και Malou Saivaus, είτε την Ισπανίδα Briana Navarro Meneu και τη Γαλλίδα Jessica Togbe.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots