Κατέκτησαν τον τίτλο Μιχαλακόπουλος και Πουρναρόπουλος

 
Κατέκτησαν τον τίτλο Μιχαλακόπουλος και Πουρναρόπουλος
tn team Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 - 20:39

Ο Άλκης Μιχαλακόπουλος και ο Στέφανος Πουρναρόπουλος κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό του διεθνούς τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενείται στη Les Raquettes Tennis Academy. Στον τελικό του μονού προκρίθηκε ο Ανδρέας Μεσσής.

Στον σημερινό τελικό του διπλού αγοριών στο Omilos Protathliton Thessalonikis U16, οι Άλκης Μιχαλακόπουλος και Στέφανος Πουρναρόπουλος κέρδισαν τον Ανδρέα Μεσσή και τον Cagan Efe Tufekci με 7-6 (2), 6-2, για να κατακτήσουν τον τίτλο στη διοργάνωση της 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe.


Οι φιναλίστ, Cagan Efe Tufekci και Ανδρέας Μεσσής

Τόσο για τον Μιχαλακόπουλο, όσο και για τον Πουρναρόπουλο, αυτός ήταν ο 1ος τίτλος σε διοργάνωση της κατηγορίας των 16 ετών. Ο Μιχαλακόπουλος κέρδισε συνολικά τον 7ο τίτλο του σε τουρνουά της Tennis Europe, 3ο στα διπλά, ενώ ο Πουρναρόπουλος κέρδισε τον 11ο τίτλο του σε τουρνουά της Tennis Europe, 9ο στα διπλά.

Οι Μιχαλακόπουλος και Πουρναρόπουλος, Νο.2 στο ταμπλό του διπλού, είχαν πάρει bye για τα προημιτελικά, όπου κέρδισαν τους Ρουμάνους Laurentiu Albert Cristian Badea και Tudor Stefan Ionescu με 6-2, 6-2. Στη συνέχεια κέρδισαν για τα ημιτελικά του Κωνσταντίνο Καρπουζά και Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου με 6-0, 6-1, ενώ και σήμερα πήραν τη νίκη στα 2 σετ, απέναντι στους Νο.1 του ταμπλό, Μεσσή και Tufekci.


Οι πρωταθλητές, Άλκης Μιχαλακόπουλος και Στέφανος Πουρναρόπουλος

Ο Μεσσής αγωνίστηκε και στα μονά, όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο αύριο στον τελικό. Ο Έλληνας αθλητής, Νο.2 στο ταμπλό, κέρδισε τον Μιχαλακόπουλο σήμερα για τα ημιτελικά με 7-5, 3-6, 6-0.

Αύριο στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο Kirill Korolenko, Nο.5 στο ταμπλό, που κέρδισε στον άλλον ημιτελικό τον Τούρκο Tufekci, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-4, 6-3.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του τουρνουά

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots