Προκρίθηκαν σε μονά και διπλά Νούτσου και Ζαβουργιανός

 
Στελίνα Νούτσου
Στελίνα Νούτσου
tn team Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 - 21:56

Η Στελίνα Νούτσου και ο Θανάσης Ζαβουργιανός προκρίθηκαν στα προημιτελικά του μονού και στα ημιτελικά του διπλού, στο διεθνές τουρνουά της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe που φιλοξενείται στην Masters Tennis Academy της Λευκωσίας.

Η Στελίνα Νούτσου, η οποία βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό των κοριτσιών στο τουρνουά της Tennis Europe, συνεχίζει με μόλις ένα χαμένο σετ στην καλύτερη 8άδα.

Σήμερα κέρδισε για τον 2ο γύρο τη Γεωργιανή Ana Chachkhunashvili με 6-0, 6-0, ενώ για τον 1ο γύρο είχε αποκλείσει τη Ρωσίδα Anna Bychenko με 6-0, 6-1.

Στα προημιτελικά της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας στα 14άρια, η Στελίνα θα αντιμετωπίσει την Αυστριακή Lara Linder, Νο.7 στο ταμπλό.

Στα διπλά, η Νούτσου μοιράζεται το Νο.1 του ταμπλό με την Katsiaryna Dubik και κέρδισαν σήμερα τις Kaya Chkayban και Άντρεα Γεωργίου Παπακυριάκου με 6-2, 6-2. Αύριο θα αντιμετωπίσουν για τα ημιτελικά τις Miroslava Alekseeva και Milana Kolesova, Νο.3 στο ταμπλό.

Δυο προκρίσεις πανηγύρισε σήμερα και ο Θανάσης Ζαβουργιανός, που προκρίθηκε αντίστοιχα στα προημιτελικά του μονού και στα ημιτελικά του διπλού στα αγόρια.

Ο Θανάσης απέκλεισε σήμερα τον Daniil Valter, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-2, 5-7, 6-3. Χθες, είχε κερδίσει επίσης στα τρια σετ τον Αντρέα Μονογυιό από την Κύπρο.

Αύριο, ο Ζαβουργιανός θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο, Matija Putic, για μια θέση στα ημιτελικά.

Στο διπλό, ο Ζαβουργιανός και ο Λιθουανός Erikas Maskolaitis κέρδισαν τους Κύπριους Γιώργο Χατζηχάννα και Νικόλα Λοττίδη με 6-0, 7-6 (6), για να μπουν στα ημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τους Bora Erin και Leo Ozan Sheehan.

Στον 2ο γύρο του μονού κοριτσιών ολοκλήρωσε την πορεία της η Βασιλική Μιχαλοπούλου, η οποία είχε κερδίσει στον 1ο γύρο τη Θέα Γρηγορίου από την Κύπρο με 7-6 (6), 6-1, αλλά σήμερα ηττήθηκε από τη Σέρβα Lana Agbaba με 7-6 (5), 6-4.

Στη Λευκωσία βρέθηκε και ο Αλέξης Τρίγκας, ο οποίος αγωνίστηκε στο προκριματικό ταμπλό, από τον Κύπριο Bora Erin με 6-0, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots