Ημιτελικό στα μονά, τελικό στα διπλά η Νούτσου

 
Στελίνα Νούτσου
Στελίνα Νούτσου
tn team Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 - 22:24

Η Στελίνα Νούτσου συνεχίζει να στοχεύει και στους δυο τίτλους στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe στα 14άρια που φιλοξενείται στη Λευκωσία, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στα ημιτελικά του μονού και στον τελικό του διπλού. Ολοκλήρωσε σήμερα την πολύ καλή παρουσία του ο Θανάσης Ζαβουργιανός.

Η Στελίνα Νούτσου, Νο.1 στο ταμπλό του τουρνουά της Masters Tennis Academy της Λευκωσίας, κέρδισε σήμερα την Λετονή Lara Linder (Νο.7 στο ταμπλό) με 6-2, 6-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας της Tennis Europe.

Σε 3 αναμετρήσεις μέχρι στιγμής, η αθλήτρια της Collective Tennis School, Νο.1 στα 14άρια στην Ελλάδα και Νο.63 στην Ευρώπη, έχει απωλέσει μόλις 4 games.

Στον αυριανό ημιτελικό, θα αντιμετωπίσει τη Milana Kolesova από τη Σερβία, που επίσης δεν έχει χάσει κανένα σετ στην πορεία της μέχρι στιγμής.

Στα διπλά η Νούτσου παίζει μαζί με την Katsiaryna Dubik, με την οποία βρίσκονται στο Νο.1 του ταμπλό. Σήμερα κέρδισαν τις Miroslava Alekseeva και Milana Kolesova, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-3, 6-3, για να μπουν στον τελικό. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τις Νο.2 του ταμπλό, την Κύπρια Θέα Γρηγορίου και τη Βρετανίδα Isabella Angela Relton.

Την καλή του πορεία ολοκλήρωσε σήμερα στο τουρνουά της Λευκωσίας ο Θανάσης Ζαβουργιανός. Στα μονά ηττήθηκε στα προημιτελικά από τον Σέρβο Matija Putic με 6-0, 6-0.

Στα διπλά έφτασε μέχρι τα ημιτελικά μαζί με τον Λιθουανό Erikas Maskolaitis, όμως ηττήθηκαν σήμερα σε ένα πολύ αμφίρροπο ματς από τον Κύπριο Bora Erin και τον Τούρκο Leo Ozan Sheehan, με 6-4, 6-7 (1), 10-7.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots