Τίτλος στο διπλό, τελικός στο μονό η Νούτσου

 
Στελίνα Νούτσου
Στελίνα Νούτσου
tn team Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 - 23:46

Η Στελίνα Νούτσου είχε μια ακόμα εκπληκτική μέρα στην Hellenic Bank Masters Academy της Λευκωσίας και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο διπλό της διεθνούς διοργάνωσης στα 14άρια της Tennis Europe, ενώ προκρίθηκε και στον τελικό του διπλού, όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο αύριο.

H Νούτσου και η συμπαίκτριά της Katsiaryna Dubik, Νο.1 στο ταμπλό του διπλού, κέρδισαν στον σημερινό τελικό την Κύπρια Θέα Γρηγορίου και τη Βρετανίδα Isabella Angela Relton με 6-2, 6-2, για να κατακτήσουν τον τίτλο στο τουρνουά της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe.

Αυτός ήταν ο 1ος τίτλος καριέρας σε διοργάνωση της Tennis Europe για την αθλήτρια της Collective Tennis School, που είχε παίξει σε άλλους 6 τελικούς στην καριέρα της από το 2021 μέχρι σήμερα, 5 από αυτούς στα διπλά.

Αυτή την εβδομάδα τα πήγε πολύ καλά μαζί με την Dubik και δεν έχασαν ούτε ένα σετ. Στα προημιτελικά, όπου προκρίθηκαν με bye, είχαν κερδίσει τις Kaya Chkayban και Άντρεα Γεωργίου Παπακυριάκου με 6-2, 6-2, ενώ στα ημιτελικά απέκλεισαν τις Miroslava Alekseeva και Milana Kolesova με 6-3, 6-3.

Παράλληλα, η 14χρονη Ελληνίδα αθλήτρια, Νο.1 στα 14άρια στην Ελλάδα και Νο.63 στην Ευρώπη, διεκδικεί τον τίτλο και στο μονό, όπου προκρίθηκε στον τελικό σήμερα.

Πέτυχε ακόμα μια εύκολη επικράτηση στα ημιτελικά, εις βάρος της Ρωσίδας Milana Kolesova, με 6-3, 6-1.

Μέχρι στιγμής σε 4 αναμετρήσεις έχει χάσει μόλις 8 games η Στελίνα, η οποία θα αντιμετωπίσει αύριο στον 2ο τελικό της στα μονά σε τουρνουά της Tennis Europe την επίσης Ρωσίδα Miroslava Alekseeva.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots