Κέρδισε τον τίτλο στο διπλό η Χατζηαβραάμ

 
Κέρδισε τον τίτλο στο διπλό η Χατζηαβραάμ
tn team Σάββατο, 06 Μαϊος 2023 - 15:46

Η Ελένη Χατζηαβραάμ και η Naz Ada Eligur αναδείχθηκαν νικήτριες στο διπλό της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe, που φιλοξενήθηκε στα Τίρανα.

Στον σημερινό τελικό του διπλού κοριτσιών U16, η Χατζηαβραάμ και η Eligur, που ήταν στο Νο.1 του ταμπλό, κέρδισαν εύκολα τις Πολωνές Natalia Stasiak και Xhoanna Xhuli, με 6-2, 6-1.

Σε κανένα παιχνίδι δεν κινδύνεψαν Χατζηαβραάμ και Eligur, που έπαιξαν απευθείας με bye στα προημιτελικά, όπου κέρδισαν τις Αναστασία Μπαμπαρούτση και Ευγενία Κάκαρη με 6-1, 6-1. Στα ημιτελικά απέκλεισαν δυο ακόμα Πολωνές, τις Wiktoria Berson και Nina Jastrzabek, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-4, 6-4.

Αυτός ήταν ο 12ος τίτλος στην καριέρα της Χατζηαβραάμ, σε διοργάνωση της Tennis Europe. Οι 11 από αυτούς είναι στα διπλά, ενώ στην κατηγορία των 16 ετών ήταν ο 5ος τίτλος της. Στη φετινή χρονιά ήταν ο 2ος, μετά το τουρνουά της Λάρνακας στην Herodotou Tennis Academy, όπου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια μαζί με την Ειρήνη Μαρία Τσακίρη τον περασμένο Ιανουάριο.

Να σημειωθεί πως στα μονά της διοργάνωσης των Τιράνων, πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Μυρτώ Πρωιμάκη, που κέρδισε με 2-1 σετ σε έναν ωραίο τελικό τη Δέσποινα Κοσκινά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots