Έκανε το double στο Βουκουρέστι ο Παγώνης

 
Έκανε το double στο Βουκουρέστι ο Παγώνης
tn team Σάββατο, 13 Μαϊος 2023 - 13:34

Ο Ραφαήλ Παγώνης έκανε το double στο Daimon Cup, κατακτώντας και τους δυο τίτλους στο διεθνές τουρνουά της 1ης κατηγορίας U12 της Tennis Europe στο Βουκουρέστι.

Ο Παγώνης ολοκλήρωσε την άψογη εβδομάδα του στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, κερδίζοντας στον σημερινό τελικό τον Ρουμάνο Luca Daraban, με 6-3, 6-4.

Ούτε ένα σετ δεν έχασε όλη την εβδομάδα, ούτε σε μονά ούτε σε διπλά, ο Ραφαήλ.

Ο αθλητής του Ο.Α. Γλυφάδας, Νο.1 στη χώρα μας στα 12άρια, είχε κερδίσει εύκολα στον 1ο γύρο τον Mihnea Stefan Tamasi με 6-0, 6-0, ενώ στον 2ο γύρο επιβλήθηξκε του Ianis Andrei Ghiulea με 6-1, 6-0.

Στα προημιτελικά κέρδισε τον Darius Gabriel Trestianu με 6-1, 6-2, ενώ στα ημιτελικά είχε επικρατήσει του David Andrei Bacliu, με 6-1, 7-5.

Χθες, ο Παγώνης κατέκτησε τον τίτλο και στα διπλά, στο χωμάτινο τουρνουά του Βουκουρεστίου. Συνεργάστηκε με τον αντίπαλό του στον τελικό του μονού, τον Luca Daraban, με τον οποίο κέρδισαν στον τελικό τους Andrei Timaru και Darius Gabriel Trestianu, με 7-6 (4), 6-0.

Νωρίτερα, Daraban και Παγώνης είχαν κερδίσει ακόμα τους Apostol Petrescu και Robert Bogdan Lica με 6-0, 6-0, τους Robin Ivan και Calin Mihai Munteanu με 6-2, 6-1, καθώς και τους Bekir Devran Esendagli και Hector Freitas, με 7-6 (4), 6-0.

Αυτή ήταν η 2η φορά στη χρονιά που ο Παγώνης κάνει "double" σε ένα τουρνουά της Tennis Europe, μετά το FOCUS / ROBEY Open στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Συνολικά, έφτασε τους 7 τίτλους στην καριέρα του σε διοργανώσεις της Tennis Europe, με τους 4 από αυτούς να είναι στα μονά και 3 στα διπλά - όλοι είναι στην κατηγορία των 12 ετών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots