Φιναλίστ ο Ρούσσος στην Ουγγαρία

 
Φιναλίστ ο Ρούσσος στην Ουγγαρία
tn team Δευτέρα, 22 Μαϊος 2023 - 16:08

Μια πολύ καλή εβδομάδα είχε ο Στέφανος Ρούσσος στο Mogyorod της Ουγγαρίας, όπου ήταν φιναλίστ στα διπλά, στο διθνές τουρνουά της Tennis Europe.

Ο Ρούσσος, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Ιταλό Antonio Di Rubba, έφτασε μέχρι τον τελικό στο διπλό του Mogyorod Open στην ομώνυμη πόλη της Ουγγαρίας και στα χωμάτινα γήπεδα του Open Teniszvolgy.

Ρούσσος και Di Rubba πήραν bye για τα προημιτελικά, όπου κέρδισαν τους Ούγγρους Abel Torok και Agoston Toth με 6-3, 6-0. Στη συνέχεια ξεπέρασαν με walkover το εμπόδιο του Νοέλ Γιοβάντση και του Oszkar Varga, για να μπουν στον τελικό.

Την Κυριακή, σε έναν συναρπαστικό τελικό για τη διοργάνωση της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe, ηττήθηκαν από τους Ούγγρους Abel Somogyi και Mark Valkusz, με 5-7, 7-5, 12-10.

Στο μονό, ο Ρούσσος ήταν στο Νο.1 του ταμπλό και κέρδισε στον πρώτο του αγώνα τον Valkusz με 6-2, 6-1, στη φάση των "16" όμως και σε ένα ματς που παίχτηκε με ειδικούς κανονισμούς εξαιτίας των βροχών που πήγαν πίσω το πρόγραμμα, ηττήθηκε από τον Kristof Voros με 5-4, (3), 1-4, 11-9.

Στο ίδιο τουρνουά όπως αναφέρθηκε αγωνίστηκε και ο ελληνικής καταγωγής Νοέλ Γιοβάντσης, που εκπροσωπεί τα χρώματα της Ουγγαρίας, ο οποίος ηττήθηκε σε ένα επίσης κλειστό παιχνίδι από τον Γερμανό Leo Distler στον 1ο γύρο, με 6-3, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots