Ημιφιναλίστ στο διπλό ο Μεσσής στο Μιλάνο

 
Ανδρέας Μεσσής
Ανδρέας Μεσσής
tn team Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 - 13:37

Ο Ανδρέας Μεσσής έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση του διπλού του 56° Torneo Avvenire, τουρνουά της Super Category U16 της Tennis Europe, στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Ο Μεσσής συμμετείχε στο πολύ δυνατό πρωτάθλημα στα 16άρια της Tennis Europe στο Μιλάνο αυτή την εβδομάδα, όπου είχε και μια διάκριση, φτάνοντας μέχρι τους ημιτελικούς στα διπλά.

Ο αθλητής του Ο.Α. Φοίβος Λάρισας, Νο.1 στα 16άρια στην Ελλάδα και Νο.38 στην Ευρώπη, αρχικά έπαιξε στο μονό, όπου όμως αποκλείστηκε στον 2ο γύρο από τον Ιταλό Matteo Gribaldo, με 6-4, 6-4.

Στο διπλό, μοιράστηκε την πλευρά του στο γήπεδο με τον Βούλγαρο Dimitar Kisimov, με τον οποίο ήταν στο Νο.5 του ταμπλό. Οι δυο τους πέρασαν απευθείας στον 2ο γύρο, όπου κέρδισαν τους Ιταλούς Giovanni Conigliaro και Federico Gargano με 7-6 (5), 4-6, 10-3, για να μπουν στα προημιτελικά.

Εκεί απέκλεισαν δυο ακόμα Ιταλούς, τους Edoardo Cecchetti και Andrea Tognolini, με 6-1, 7-5. Στα ημιτελικά, ηττήθηκαν από τον Βραζιλιάνο Victor Cunha Winheski De Lima και τον Βολιβιανό Santiago Lora, με 6-1, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots