Πολύ μεγάλη νίκη για τον Παύλο Τσιτσιπά στο Klosters

 
Παύλος Τσιτσιπάς
Παύλος Τσιτσιπάς
tn team Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 - 18:03

Ο Παύλος Τσιτσιπάς ξεκίνησε την προσπάθειά του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 του Klosters με μια τεράστια νίκη επί του Νορβηγού Nicolai Budkov, Νο.24 στην παγκόσμια κατάταξη στα 18άρια!

Ο Παύλος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε του Νορβηγού Nicolai Budkov Kjaer, Νο.7 στο ταμπλό και Νο.24 στον κόσμο στα juniors, με 6-4, 6-4.

Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους "32" καλύτερους της μεγάλης διοργάνωσης του Klosters στην Ελβετία, που ανήκει στη σημαντικότερη κατηγορία "J300" της ITF.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Αυστριακό Benedikt Szerencsits, Νο.310 στην παγκόσμια κατάταξη στα 18άρια.

Σήμερα ήταν προγραμματισμένη και η πρεμιέρα της Μιχαέλας Λάκη στο τουρνουά, απέναντι στη Σέρβα Teodora Kostovic, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.24 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors, ο αγώνας τελικά όμως θα γίνει αύριο, καθώς αναβλήθηκε από τη βροχή.

Θυμίζουμε πως από χθες έκαναν τις πρεμιέρες τους ο Ανδρέας Λοϊζάς και η Άρτεμις Ασλανισβίλι, που αμφότεροι μπήκαν στη φάση των "32". Ο Λοϊζάς κέρδισε τον Daniel Carillo Benitez με 6-0, 6-0, ενώ η Ασλανισβίλι απέκλεισε την Ουγγαρέζα Kitti Molnar με 6-1, 2-6, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots