Φιναλίστ η Παρασκευοπούλου στη Γερμανία

 
Φιναλίστ η Παρασκευοπούλου στη Γερμανία
tn team Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 - 16:08

Η Χρυσούλα Παρασκευοπούλου είχε μια πολύ καλή εβδομάδα στο Waiblingen της Γερμανίας και πήρε τη 2η θέση στο διεθνές τουρνουά στα 14άρια της Tennis Europe (Category 2), Peter Hagedorn International.

Η Παρασκευοπούλου πέτυχε 5 νίκες αυτή την εβδομάδα στο δυνατό τουρνουά 2ης κατηγορίας U14 στα χωμάτινα γήπεδα του κλαμπ του Waiblingen, που βρίσκεται κοντά στην Στουτγκάρδη.

Η αθλήτρια του Ο.Α. Κουφαλίων, Νο.3 στην Ελλάδα στα 14άρια και Νο.4 στο ταμπλό, έχασε το πρώτο σετ που έπαιξε στο τουρνουά, μετά απ' αυτό όμως κέρδισε 10 συνεχόμενα σετ.

Στον 1ο γύρο κέρδισε με ανατροπή τη Γερμανίδα Jana Stepanenko με 5-7, 6-3, 6-2, ενώ στον 2ο γύρο απέκλεισε τη Ρουμάνα qualifier, Denisa Maria Grajdeanu, με 6-2, 6-0.

Στον 3ο γύρο επιβλήθηκε της Ουκρανής Irma Chukhlich με 6-2, 6-2. Στα προημιτελικά απέκλεισε την Αυστραλή Tori Russell με 6-4, 7-5, ενώ στα ημιτελικά κέρδισε την Ρουμάνα Cristiana Cosmeanu με 6-4, 6-2.

Σήμερα έπαιξε στον τελικό ενάντια στη Γαλλίδα Elisa Rohrbach, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.89 στην Ευρώπη στα 14άρια, από την οποία ηττήθηκε με 6-1, 6-4.

Για 2η φορά αγωνίστηκε σε έναν τελικό στα μονά σε διοργάνωση της Tennis Europe η Παρασκευοπούλου, η οποία ήταν πρωταθλήτρια στο Arta Cup τον περασμένο Μάιο, μια διοργάνωση της 3ης κατηγορίας U14. Στα διπλά έχει κερδίσει επίσης έναν τίτλο (φέτος σε 16άρι τουρνουά στο Καβαντάρτσι) και έχει άλλους 3 τελικούς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots