Για την 3η θέση η Εθνική κοριτσιών U16

 
Για την 3η θέση η Εθνική κοριτσιών U16
tn team Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 - 14:41

Η Εθνική μας ομάδα στα κορίτσια U16 ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Λετονίας με 3-0, στην ημιτελική φάση του προκριματικού τουρνουά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Ρόδο.

Ολοκλήρωσε στην ημιτελική φάση του προκριματικού τουρνουά της Ρόδου η Εθνική μας ομάδα στα κορίτσια έως 16 ετών, που ηττήθηκε σήμερα από την πολύ δυνατή Λετονία με 3-0.

Η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, η οποία βρίσκεται στο Νο.170 της Ευρώπης στα 16άρια, είχε πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στην Beatrise Zeltina, Νο.40 στα 16άρια στην Ευρώπη, από την οποία ηττήθηκε με 6-0, 6-2.

Πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τη Μυρτώ Πρωιμάκη, Νο.1 της ελληνικής αποστολής και Νο.139 στην Ευρώπη, που αντιμετώπισε την κορυφαία Λετονή στα 16άρια, Adelina Lachinova, No.39 στην Ευρώπη. Η Lachinova πήρε τη νίκη με 6-2, 6-0 και έστειλε τη Λετονία στον τελικό της διοργάνωσης, αλλά και στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το διπλό απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τη Λετονία πάντως να διαμορφώνει το τελικό 3-0, καθώς οι Kamilla Cernousova και Zeltina κέρδισαν τις Δέσποινα Κοσκινά και Παναγιωτίδου με 4-1, 4-2.

Αύριο, η Λετονία θα παίξει με τη Μεγάλη Βρετανία για την 1η θέση του τουρνουά, ενώ η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ισπανία για την 3η θέση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots