Πρωταθλήτρια η Φασουλά στην Κάλυμνο

 
Πρωταθλήτρια η Φασουλά στην Κάλυμνο
tn team Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 - 17:29

Η Νεφέλη Φασουλά κέρδισε την Κωνσταντίνα Βολονάκη σε έναν συναρπαστικό και γεμάτο τελικό στην Κάλυμνο, για να ολοκληρώσει το "double" στο Kalymnos Junior Cup της Tennis Europe. Φιναλίστ στο μονό αγοριών ο Θάνος Ζαβουργιανός.

Μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για τον τελικό του Kalymnos Junior Cup, η Νεφέλη Φασουλά επικράτησε της Κωνσταντίνας Βολονάκη με 0-6, 6-2, 7-5 και κατέκτησε τον 1ο της τίτλο σε διοργάνωση Tennis Europe στα μονά.

Η αθλήτρια του Ο.Α. Γλυφάδας, Νο.5 στην Ελλάδα στα 14άρια, έπαιξε για 2η διαδοχική εβδομάδα σε τελικό, αφού την προηγούμενη εβδομάδα ήταν φιναλίστ στο τουρνουά της Αθήνας, ενώ αυτός ήταν ο 3ος τελικός στα μονά σε τουρνουά της Tennis Europe για φέτος.

Η επιτυχία της αυτή ήρθε μάλιστα μια μέρα αφού κέρδισε τον τίτλο στα διπλά της διοργάνωσης της Καλύμνου, μαζί με την Κύπρια Μέριλιν Σεραφίδου.

Πολύ καλή εβδομάδα είχε και η Βολονάκη, Νο.1 στη χώρα μας στα 12άρια, που ήταν από τις μικρότερες παίκτριες ηλικιακά του ταμπλό και προκρίθηκε στον 1ο της τελικό σε μια διοργάνωση 14αριών στην Tennis Europe.

Στο μονό των αγοριών φιναλίστ ήταν ο Θάνος Ζαβουργιανός, ο οποίος γνώρισε την ήττα τον σημερινό τελικό από το Νο.1 του ταμπλό, Robert Kaminskiy, με 6-2, 6-2. Αυτός ήταν ο 2ος τελικός σε Tennis Europe για τον Ζαβουργιανό, λίγους μήνες μετά από το τουρνουά της Άρτας.

Όλα τα τελικά αποτελέσματα και φωτογραφίες από το τουρνουά της Καλύμνου εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots