Ημιτελικά στη Γαλλία ο Μαλαβάζος

 
Ημιτελικά στη Γαλλία ο Μαλαβάζος
tn team Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 - 13:54

Ο Αντώνης Μαλαβάζος έκανε μια πολύ καλή πορεία μέχρι τα ημιτελικά του διπλού στο διεθνές τουρνουά του Le Chambon-Sur-Lignon της Γαλλίας, που ανήκει στη 2η κατηγορία U16 της Tennis Europe.

Ο Μαλαβάζος έπαιξε μαζί με τον Ethan David Zapp από την Ινδονησία στο διπλό του Tournoi international 15-16 ans le Chambon-sur-Lignon, της indoor διοργάνωσης της Tennis Europe (Category 2, U16), φτάνοντας μαζί μέχρι την ημιτελική φάση.

Στον 1ο γύρο κέρδισαν τους Γάλλους Eliot Fellmann αι Luca Iliescu με 6-1, 6-2, ενώ στα προημιτελικά απέκλεισαν ένα ακόμα ζευγάρι Γάλλων, τους Louis Froger και Aurelien Ladouas με 6-2, 6-1.

Στα ημιτελικά δεν τα κατάφεραν απέναντι στους επίσης Γάλλους, Albin Colette και Jaylon Gabet, από τους οποίους ηττήθηκαν με 6-3, 6-2.

Στα μονά της διοργάνωσης του Le Chambon-Sur-Lignon, που είναι μια μικρή πόλη στα νότια της Λυών, ο Μαλαβάζος έκανε επίσης ένα καλό παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τον Γάλλο Kristian Vukovic, Νο.4 στο ταμπλό και No.194 στην Ευρώπη στα 16άρια, από τον οποίο ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 6-3, 7-6 (3).

Στο δυνατό τουρνουά της Γαλλίας βρέθηκε και ο Ιάσονας Λύκος, ο οποίος έπαιξε επίσης στο κυρίως ταμπλό, αλλά ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τον Γάλλο Luca Iliescu με 6-1, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots