Τίτλος στο διπλό, 2η θέση στο μονό για την Πάντου

 
Τίτλος στο διπλό, 2η θέση στο μονό για την Πάντου
tn team Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 - 17:19

Η Έμιλυ Πάντου ολοκλήρωσε την φανταστική εβδομάδα της στο Παραλίμνι της Κύπρου σήμερα, με απολογισμό την πορεία μέχρι τον τελικό του μονού και τον πρώτο της τιλο σε Tennis Europe διοργάνωση στο διπλό.

Θυμίζουμε πως χθες η Πάντου κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό του τουρνουά της 3ης κατηγορίας U16 του Paralimni Tennis Club, καθώς μαζί με την Eleonora Toneva από τη Βουλγαρία κέρδισαν στον τελικό τις Amani Azarkan και Βάλια Βολονάκη με 6-1, 6-4.

Ήταν ο 1ος τίτλος για την Πάντου σε τουρνουά της Tennis Europe, με την αθλήτρια του ΤΕΝ Ακαδ. Κρήτης, Νο.10 στην Ελλάδα στα 16άρια, να κάνει και μια σπουδαία πορεία στα μονά, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό - τον πρώτο της στα μονά σε Tennis Europe τουρνουά.

Σήμερα αντιμετώπισε την Toneva σε ένα πολύ δυνατό ματς, πάλεψε μέχρι τέλους για το "double" και τον πρώτο της διεθνή τίτλο στα μονά, αλλά "λύγισε" μετά από δυο γεμάτα σετ με 6-4, 7-5.

Σήμερα ολοκληρώθηκε και το μονό των αγοριών στο τουρνουά του Παραλιμνίου, με τον Κύπριο Αλέκο Τιμίνη, που έκανε μια τρομερή πορεία ξεκινώντας από τα προκριματικά, να χάνει επίσης στις λεπτομέρειες τον τίτλο από τον Πολωνό Antoni Sikora, με 7-5, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots