Σε τροχιά δύο τίτλων η Δέσποινα

 
Σε τροχιά δύο τίτλων η Δέσποινα
Σε τροχιά δύο τίτλων η Δέσποινα
tennisnews team Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016 - 22:56

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ πέτυχε δύο νίκες μέσα σε λίγες ώρες και παρέμεινε σε τροχιά δύο τίτλων στο τουρνουά των 10.000 δολαρίων του Amarante στην Πορτογαλία, καθώς προκρίθηκε στα προημιτελικά του μονού και στα ημιτελικά των διπλών.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ζευγάρωσε τις νίκες της στα μονά του Amarante Ladies Open, κερδίζοντας τη Βρετανίδα Laura Deigman με 7-5, 6-2, σε 1 ώρα και 37 λεπτά.

Η Παπαμιχαήλ έμεινε πίσω με break πολύ νωρίς στην αναμέτρηση και η Deigman έφτασε να προηγείται μέχρι και με 5-3 στο 1ο σετ. Η 23χρονη Ελληνίδα όμως δεν παρέδωσε τα όπλα και κέρδισε 4 διαδοχικά games στο τέλος του σετ, για να το κατακτήσει με 7-5. Στο 2ο σετ, η Παπαμιχαήλ κέρδισε και πάλι 4 games στη σειρά, για να μετατρέψει το 2-2 σε 6-2 και να "κλειδώσει" τη νίκη της. 

Στα προημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης των 10.000 δολαρίων, η Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσει τη Γαλλίδα Laetitia Sarrazin, Νο. 7 στο ταμπλό και Νο. 688 στην παγκόσμια κατάταξη. Η Ελληνίδα αθλήτρια είναι στο Νο. 3 του ταμπλό και στο Νο. 501 του κόσμου.

Στο τέλος της ημέρας, η Δέσποινα πανηγύρισε και δεύτερη πρόκριση, καθώς μπήκε στα ημιτελικά των διπλών. Μαζί με την Ελβετίδα Jessica Crivelletto, κέρδισαν τις Mia Eklund (Φινλανδία) και Claudia Cianci (Πορτογαλία) με 6-3, 6-0.

Αύριο, οι Παπαμιχαήλ και Crivelletto θα αντιμετωπίσουν τις Πορτογαλίδες, Rita Maria Bentes De Oliveira Pinto και Lucia Quiterio, για μια θέση στον τελικό του Σαββάτου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots