Σάκκαρη: "Είμαι πολύ στεναχωρημένη, το ματς ήταν στα χέρια μου"

 
Σάκκαρη: "Είμαι πολύ στεναχωρημένη, το ματς ήταν στα χέρια μου"
tn team Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 - 22:33

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη για το μονό, αλλά και το διπλό, για το οποίο μίλησε και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

Η Σάκκαρη δεν έκρυψε τη μεγάλη απογοήτευσή της για την ήττα της από τη Marta Kostyuk νωρίτερα σήμερα, ενώ απολογήθηκε και που δεν πήγε στη μεικτή ζώνη για δηλώσεις αμέσως μετά τον αγώνα του μονού, παρότι ήταν απολύτως κατανοητό, αφού είχε να παίξει διπλό αργότερα. Επίσης είπε ότι ένιωσε κούραση γιατί δεν είχε κοιμηθεί καλά χθες, αλλά δεν θέλησε να ρίξει εκεί την ήττα, αφού ήταν ένα ματς που είχε στη δική της ρακέτα.

"Είναι δύσκολο να το περιγράψω και συγγνώμη που δεν ήρθα μετά τον αγώνα (στη μεικτή ζώνη), αλλά έπρεπε να κάνω την αποθεραπεία μου και ήμουν πολύ κουρασμένη. Προφανώς ήθελα πολλά παραπάνω από αυτή τη διοργάνωση και από τον εαυτό μου. Ήλπιζα ότι κάτι καλό θα συνέβαινε αυτή την εβδομάδα. Κουράστηκα και δεν είχα κοιμηθεί καλά χθες το βράδυ, αλλά αυτές είναι φτηνές δικαιολογίες. Το ματς ήταν στα χέρια μου. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη", είπε συγκεκριμένα στη δημόσια τηλεόραση η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, που βρέθηκε στη μεικτή ζώνη μαζί με τη συμπαίκτριά της, Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

Για εκείνη και την κοινή εμπειρία τους στο διπλό, είπε: "Γνωριζόμαστε από τόσο μικρές, είμαστε πολύ φίλες και είναι τρομερό ότι σήμερα παίξαμε στην πιο μεγάλη αθλητική διοργάνωση παγκοσμίως. Είμαι πολύ χαρούμενη για τη Δέσποινα, είμαι χαρούμενη και για τις δυο μας σαν ομάδα. Είμασταν λίγο άτυχες γιατί θα μπορούσαμε να παίξουμε πιο νωρίς, να είχα και γω περισσότερη ενέργεια, μετά από ένα τόσο μεγάλο ματς. Θα δούμε αν προλαβαίνουμε άλλη μια τετραετία!"

Η Παπαμιχαήλ, στο ντεμπούτο της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε με τη σειρά της: "Νιώθω μεγάλη περηφάνια που βρίσκομαι σε μια τέτοια διοργάνωση. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα γιατί μόλις χάσαμε, εννοείται ότι θέλαμε κάτι παραπάνω. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και ευχαριστώ τη Μαρία που παίξαμε μαζί και έζησα και εγώ αυτή την εμπειρία."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots