Πέρασαν Μτσεντλίτζε, Περβολαράκης και Καλοβελώνης

 
Πέρασαν Μτσεντλίτζε, Περβολαράκης και Καλοβελώνης
Πέρασαν Μτσεντλίτζε, Περβολαράκης και Καλοβελώνης © Giannis Fountis Photography
tennisnews team Πέμπτη, 23 Μαϊος 2019 - 1:02

Η Ελένη Μτσεντλίτζε, ο Μιχάλης Περβολαράκης και ο Μάρκος Καλοβελώνης, ήταν ανάμεσα στους νικητές της σημερινής ημέρας στο διεθνές τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου και προκρίθηκαν στη φάση των "16".

Η Μτσεντλίτζε είχε βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο και μόλις λίγους πόντους μακριά από τον αποκλεισμό, στο 3-6, 5-6, 0-15, κατάφερε όμως να σταθεί όρθια και τελικά να κερδίσει την Αυστραλή Giorgie Jones, με 3-6, 7-6 (4), 6-0.

Στον 2ο γύρο του ανδρικού τουρνουά θα συνεχίσουν οι Μιχάλης Περβολαράκης και Μάρκος Καλοβελώνης. Ο Περβολαράκης απέκλεισε τον Βρετανό Alexander Jhun με 6-2, 6-1, ενώ ο Καλοβελώνης κέρδισε τον Γιάννη Στεργίου με 6-4, 6-2.

Εκτός συνέχειας έμεινα ο Πέτρος Τσιτσιπάς, ο οποίος έκανε έναν καλό αγώνα, αλλά γνώρισε την ήττα από τον Βρετανό Evan Hoyt, No. 3 στο ταμπλό, Νο. 27 στην παγκόσμια κατάταξη της ΙTF και Νο. 491 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, με 6-2, 6-4.

Αύριο θα γίνουν οι αγώνες για τον 2ο γύρο των μονών, με την τριπλή ελληνική παρουσία. Η Ελένη Μτσεντλίτζε θα αντιμετωπίσει την κορυφαία του ταμπλό των γυναικών, Iryna Shymanovich. Η Λευκορωσίδα βρίσκεται στο Νο. 464 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA. Ο Καλοβελώνης θα αναμετρηθεί με τον Βρετανό Aidan McHugh, που βρίσκεται στο Νο. 8 του ταμπλό, ενώ ο Περβολαράκης θα παίξει με τον Αμερικανό Henry Craig.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots