Καλό ξεκίνημα στην Πολωνία για Παπαμιχαήλ

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
tn team Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 - 19:29

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του σημαντικότερου τίτλου της καριέρας της στο Τσάρελστον των ΗΠΑ, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ επέστρεψε στην Ευρώπη και ξεκίνησε με νίκη την προσπάθειά της στο Wroclaw της Πολωνίας.

Με φόρα από το Τσάρλεστον επέστρεψε στην Ευρώπη η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία παρά το μεγάλο ταξίδι από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το γεγονός πως η αντίπαλη παίκτρια, Nikola Tomanova, είχε δώσει ήδη 3 παιχνίδια στα γήπεδα του Olimpijski Club Tennis ξεκινώντας από τα προκριματικά, κατάφερε να ελέγξει τον σημερινό αγώνα και να κερδίσει την 25χρονη Τσέχα με 6-3, 6-3.

Δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο η 28χρονη Ελληνίδα, η οποία προηγήθηκε με 5-0 στο 1ο σετ χάρη σε ένα άψογο ξεκίνημα. Και στο 2ο σετ προηγήθηκε από νωρίς με 3-1 και δεν κοίταξε πίσω της, έχοντας ως το τέλος το προβάδισμα.

Θυμίζουμε πως η Παπαμιχαήλ βελτίωσε το ρεκόρ της αυτή την εβδομάδα, ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στο Νο.227 της παγκόσμιας κατάταξης. Στο τουρνουά του Wroclaw βέβαια είναι με το παλιό της rank και βρίσκεται στο Νο.5 του ταμπλό.

Στη φάση των "16", το Νο.2 της Ελλάδας μετά τη Μαρία Σάκκαρη, θα αντιμετωπίσει την Πολωνή Weronika Falkowska, που είναι 21 ετών και βρίσκεται στο Νο.539 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots