Έμεινε εκτός 4άδας η Σαπφώ

 
Σαπφώ Σακελλαρίδη
Σαπφώ Σακελλαρίδη
tn team Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 - 15:22

Ακόμα μια πολύ καλή εβδομάδα είχε στην Αττάλεια της Τουρκίας η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, δεν μπήκε όμως και στην 4άδα μετά την ήττα της από τη Rosa Vicens Mas.

Η Σαπφώ δεν τα κατάφερε σήμερα απέναντι στην Ισπανίδα Vicens Mas, No.3 στο ταμπλό και Νο.519 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, γνωρίζοντας την ήττα με 6-3, 6-1. Ήταν πάντως ένα παιχνίδι με πολλά γεμάτα games που χρειάστηκε 1 ώρα και 48 λεπτά για να ολοκληρωθεί.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο.643 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε πάντως μια ακόμα καλή εβδομάδα στην Αττάλεια της Τουρκίας. Πέτυχε δυο νίκες αυτή την εβδομάδα, απέναντι στις Τουρκάλες Ilay Yoruk με 6-3, 6-3 και Melisa Senli με 6-1, 6-3.

Στο ίδιο τουρνουά, στο ταμπλό των ανδρών, έπαιξαν ακόμα τα αδέρφια της Σαπφούς, Στέφανος και Μιχάλης Σακελλαρίδης, καθώς και Δημήτρης Αζωίδης.

Ο Στέφανος Σακελλαρίδης κατάφερε να πετύχει 3 νίκες και να μπει στο κυρίως ταμπλό, αποκλείοντας κατά σειρά τον Ρώσο Ivan Kazakov (6-1, 6-4), τον Ισπανό Inigo Garmendia Olasagasti (6-3, 6-4) και τον Εσθονό Daniil Glinka, Νο.2 στο ταμπλό (6-3, 6-2). Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, ο 16χρονος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε από τον Κινέζο Hanwen Li με 1-6, 2-6.

Στον 3ο γύρο των προκριματικών έφτασε ο Δημήτρης Αζωίδης, ο οποίος κέρδισε τους Τούρκους Guney Egen Cetin (6-0, 6-0) και S. Mert Ozdemir (7-5, 7-5), αλλά έχασε στον τελευταίο γύρο από τον Αμερικανό Fletcher Scott (4-6, 2-6).

Ο Μιχάλης Σακελλαρίδης ηττήθηκε από τον Αργεντινό Lorenzo Joaquin Rodriguez στον 1ο προκριματικό γύρο με 2-6, 4-6, ενώ στα προκριματικά αγωνίστηκαν και δυο Κύπριοι αθλητές, οι Μενέλαος Ευσταθίου και Σέργης Κυρατζής. Ο πρώτος κέρδισε και τους 3 αγώνες των προκριματικών και μπήκε στο κυρίως ταμπλό, όπου ηττήθηκε έπειτα από πολύ κλειστό παιχνίδι από τον Ρουμάνο Nicolae Frunza, με 3-6, 5-7. Ο Σέργης ηττήθηκε στον 1ο γύρο των προκριματικών από τον Daniil Glinka σε ένα επίσης πολύ κλειστό παιχνίδι (3-6, 6-4, 10-8).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots