Ανατροπή και πρόκριση για την Παπαμιχαήλ

 
Ανατροπή και πρόκριση για την Παπαμιχαήλ
tn team Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 - 20:09

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έκανε μια πολύ μεγάλη ανατροπή, σβήνοντας διπλό match point στο 3ο σετ, για να επικρατήσει της Andrea Gamiz μετά από 3 ώρες και 45 λεπτά μιας εξαντλητικής μάχης στον 1ο γύρο του Kozerki Open των 60.000 δολαρίων.

Σπουδαία μάχη σχεδόν 4 ώρων έδωσε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στο χωμάτινο τουρνουά της Πολωνίας, εκεί όπου αντιμετώπισε την Andrea Gamiz από την Βενεζουέλα, παίκτρια προερχόμενη από τα προκριματικά. Η μάχη ολοκληρώθηκε με τη Δέσποινα να κερδίζει με 3-6, 6-3, 7-6 (6).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Νο.5 του ταμπλό σημείωσε 4 άσους, ενώ έκανε συνολικά 8 break σε 25 ευκαιρίες που είχε για να πάρει τη νίκη στην επόμενη φάση. Δεν έκανε μόνο μια ανατροπή από σετ πίσω, αλλά πραγματοποίησε σπουδαία ανατροπή και στο tie-break που έκρινε τη νικήτρια, αφού ήταν πίσω με 4-6 και με 4 διαδοχικούς πόντους έφτασε στη μεγάλη νίκη.

Για μια θέση στην 8άδα θα αντιμετωπίσει την Martyna Kubka από τη Πολωνία.

Η Παπαμιχαήλ αγωνίστηκε και στα διπλά με συμπαίκτρια την Ισπανίδας Irene Burillo Escorihuela, αλλά είχαν δύσκολο έργο απέναντι στις Νο.4 του ταμπλό από τη Βρετανία, Alicia Barnett και Olovia Nicholls, όπου ηττήθηκαν με 6-2, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots