Έμεινε εκτός τελικού η Παπαμιχαήλ

 
Έμεινε εκτός τελικού η Παπαμιχαήλ
tennisnews team Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 - 19:10

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ολοκλήρωσε τις πολύ καλές εμφανίσεις της στο Saint Palais Sur Mer της Γαλλίας για αυτή την εβδομάδα, εκεί όπου έφτασε έως την τελική 4άδα, χάνοντας το εισιτήριο του τελικού από το Νο.229 του κόσμου Amandine Hesse σε μια δυνατή μάχη.

Πολύ καλή εβδομάδα είχε η Παπαμιχαήλ στο χωμάτινο τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Γαλλίας, λίγες μέρες μετά από τη συμμετοχή της για πρώτη φορά σε προκριματικά ενός Grand Slam.

H Ελληνίδα τενίστρια ξεκίνησε τη πορεία της ως Νο.3 του ταμπλό, πετυχαίνοντας 3 συνεχόμενες νίκες, που την οδήγησαν στα ημιτελικά.

Για μια θέση στον τελικό η Δέσποινα αντιμετώπισε την Amandine Hesse από τη Γαλλία -Νο.229 του κόσμου και Νο.2 του ταμπλό- σε μια μάχη που κράτησε κάτι παραπάνω από 2 ώρες.

Η αντίπαλος της Παπαμιχαήλ πανηγύρισε στο τέλος τη νίκη με 6-4, 7-5, και αύριο θα διεκδικήσει τον τίτλο στον μεγάλο τελικό.

Εκτός απροόπτου η Δέσποινα την ερχόμενη εβδομάδα θα συμμετέχει στο Ισπανικό τουρνουά BBVA OPEN INTERNACIONAL DE VALENCIA των 80.000 δολαρίων, εκεί όπου βρίσκονται σπουδαίες τενίστριες. Νο.1 του ταμπλό θα είναι η Arantxa Rus (Νο.69 στον κόσμο) και Νο.2 η Martina Trevisan (Νο.105 στον κόσμο).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots