Εκτός 16άδας η Παπαμιχαήλ, πρόκριση στο διπλό

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
tn team Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2021 - 18:19

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ δεν μπόρεσε σήμερα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ισπανίδας Angela Fita Boluda και έμεινε εκτός 16άδας στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Loule στην Πορτογαλία, συνεχίζει όμως να έχει ανοιχτές υποχρεώσεις στο διπλό.

Η Παπαμιχαήλ δεν βρέθηκε στην καλύτερή της μέρα και δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ισπανίδας Angela Fita Boluda, από την οποία ηττήθηκε με 6-3, 6-3 στον 1ο γύρο του Loule Ladies Open στην ομώνυμη πόλη της Πορτογαλίας.

Η 28χρονη Ελληνίδα, Νο.210 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, θα παραμείνει στο Loule αφού έχει ανοιχτές υποχρεώσεις στο διπλό, όπου συνεργάζεται με τη Σέρβα Natalija Stevanovic και μοιράζονται το Νο.2 του ταμπλό.

Οι δυο αθλήτριες κέρδισαν στον 1ο γύρο χθες τις Γαλλίδες Emma Mazzoni και Juliette Mazzoni με 6-1, 6-2 και πήραν μια άνετη πρόκριση για τα προημιτελικά του χωμάτινου τουρνουά των 25.000 δολαρίων.

Εκεί θα αντιμετωπίσουν είτε τις Shiho Akita (Ιαπωνία) και Emily Webley-Smith (Μεγάλη Βρετανία), είτε τις Weronika Falkowska (Πολωνία) και Anna Kubareva (Λευκορωσία).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots