Lyttos Beach: Στον 2ο γύρο και η Χριστοφή

 
Ελένη Χριστοφή
Ελένη Χριστοφή
tn team Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 - 21:53

Μετά από τις χθεσινές προκρίσεις της Μιχαέλας Λάκης και της Δήμητρας Παύλου, στον 2ο γύρο του μονού στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach προκρίθηκε και η Ελένη Χριστοφή.

Η Χριστοφή έμεινε μόνο 8 λεπτά στο court, καθώς η αντίπαλή της από τη Σερβία, Tamara Malesevic, εγκατέλειψε μετά από τα πρώτα 2 games, τα οποία κέρδισε η Χριστοφή.

Την πρεμιέρα της στο κυρίως ταμπλό του μονού έκανε σήμερα και η Έλλη Λογοθέτη, η οποία δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ουκρανή Mariia Bergen, γνωρίζοντας την ήττα με 3-6, 0-6.

Στο τουρνουά των ανδρών, ο Πέτρος Τσιτσιπάς έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια απέναντι στον Αμερικανό Michael Zhu, αλλά μετά από 3 ώρες μάχης ηττήθηκε με 5-7, 7-6 (4), 6-2. Ήττα και για τον Αλέξανδρο Σκορίλα, από τον Γερμανό Leopold Zima, με 6-4, 6-3.

Αύριο θα γίνει ο 2ος γύρος των μονών στο τουρνουά του Ηρακλείου, καθώς και τα προημιτελικά των διπλών. Η Χριστοφή θα αντιμετωπίσει την Ισραηλινή Vlada Katic, ενώ η Παύλου την επίσης Ισραηλινή Mika Dagan Fruchtman και η Λάκη θα αναμετρηθεί με την Κορεάτισσα Hwiwon Wi. Στα διπλά, η Χριστοφή και η Παύλου θα αντιμετωπίσουν τη Βρετανίδα Emilie Lindh Gallagher και την Ολλανδέζα Lian Tran.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots