Πρόκριση στα προημιτελικά του διπλού η Σακελλαρίδη

 
Πρόκριση στα προημιτελικά του διπλού η Σακελλαρίδη
tn team Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 - 15:35

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη προκρίθηκε στα προημιτελικά του διπλού στη διοργάνωση των 15.000 δολαρίων της Αττάλειας. Εκτός κυρίως ταμπλό έμεινε στους άνδρες ο Μιχάλης Σακελλαρίδης, που ολοκλήρωσε την πολύ καλή του προσπάθεια στον τελευταίο γύρο.

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη και η Ρωσίδα συμπαίκτριά της, Anastasia Zolotareva, ξεκίνησαν νικηφόρα την προσπάθειά τους να κερδίσουν ακόμα έναν τίτλο σε ITF Pro διοργάνωση, στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Επικράτησαν σχετικά εύκολα της Βουλγάρας Julia Stamatova και της Σλοβάκας Ingrid Vojcinakova με 6-2, 6-3, για να προκριθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Εκεί θα αντιμετωπίσουν είτε τις Νο.2 του ταμπλό Ilona Georgiana Ghioroaie και Andreea Prisacariu, είτε τις Shavit Kimchi και Leyre Romero Gormaz.

Στο τουρνουά των ανδρών, μετά από 2 νίκες στα προκριματικά, ο Μιχάλης Σακελλαρίδης ηττήθηκε σήμερα στον 3ο και τελευταίο γύρο από τον Τούρκο Sarp Agabigun, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-3, 6-0.

Στα διπλά, ο Στέφανος Σακελλαρίδης και ο Λιθουανός Matas Vasiliauskas ηττήθηκαν από τον Βέλγο Romain Faucon και τον Αυστριακό Lukas Neumayer με 2-6, 4-6.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots